Έγκριση σήμανσης πεζοπορικού δικτύου Τήνου

January 15th, 2019 | by admin
Έγκριση σήμανσης πεζοπορικού δικτύου Τήνου
Tinos News
0

Με ανάρτηση του ο Δήμος Τήνου στον επίσημο ιστότοπο του γνωστοποίησε την έγκριση σήμανσης του πεζοπορικού δικτύου του νησιού. Η παρούσα έγκριση ήρθε από την αποκεντρωμένη διοίκηση Αιγαίου και αφορά αποκλειστικά στις εργασίες τοποθέτησης της σήμανσης.

Τέλος, να αναφέρουμε πως έχει “στηθεί” ολόκληρη καμπάνια από τον Δήμο Τήνου σχετικά με την προβολή και των μονοπατιών του νησιού, με την ονομασία Tinos Trails (www.tinostrails.gr). Μέσα από ένα πεζοπορικό δίκτυο που ξεπερνά τα 150 χιλιόμετρα, θα ανακαλύψετε ένα αυθεντικό, ανεξερεύνητο νησί των Κυκλάδων, φιλόξενο και εντυπωσιακό όλες τις εποχές του χρόνου!

Ανακάλυψε την Τήνο με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Rac S.A.

Στην Τήνο μπορείτε να περπατήσετε όλο το χρόνο. Η άνοιξη και το φθινόπωρο θεωρούνται ως οι καλύτερες εποχές χάρη στις ήπιες θερμοκρασίες και την πολύχρωμη φύση. Η πεζοπορία είναι επίσης εφικτή το χειμώνα, αλλά η πιθανότητα βροχής είναι μεγαλύτερη. Το χειμώνα ο αέρας μπορεί να φυσάει δυνατά και να είναι παγωμένος. Το καλοκαίρι (Ιούλιος, Αύγουστος) κάνει πολλή ζέστη για περπάτημα. Παρόλα αυτά, εάν το επιχειρήσετε, αποφύγετε τις ώρες μεταξύ 12 και 4μμ.

Πηγή: tinostoday.gr