Έρχεται η πρώτη πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο

March 12th, 2019 | by admin
Έρχεται η πρώτη πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο
Kimolos News
0

Αυτό το καλοκαίρι, κάνε διάλειμμα από τις βουτιές σου και δανείσου ένα μυθιστόρημα από την πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο.

Το βιβλίο είναι μία από τις καλύτερες παρέες του ανθρώπου στις διακοπές. Εάν είσαι από εκείνους, που μαζί με τα μαγιό βάζουν στη βαλίτσα το αγαπημένο τους βιβλίο, η είδηση αυτή σε ενδιαφέρει! Αυτό το καλοκαίρι οργάνωσε διακοπές στην Κίμωλο και δες από κοντά την πρώτη πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο. Κι όμως το μικρό αυτό νησί των Κυκλάδων σου χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες και συγκινήσεις με τις ομαδικές προσπάθειες από τους Κιμωλίστες, που βάζουν τα δυνατά τους κάθε χρόνο για τον τόπο τους.

Aν επισκεφτείς την Κίμωλο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

Μετά τις ανοιχτές βιβλιοθήκες κατά μήκος του νησιού, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να δανειστούμε βιβλία από την πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για βάρκες, που θα κινούνται στις παραλίες του νησιού και θα μας δίνουν τη δυνατότητα να δανειστούμε βιβλία κατά τη διάρκεια των βουτιών μας. Σύμφωνα με τους Κιμωλίστες (Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου), η πρώτη βάρκα θα κινείται στο λιμάνι της Κιμώλου και την παραλία Ψάθη και μελλοντικά θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και παραπάνω πλεούμενες βιβλιοθήκες στην παραλία Πράσα, την Αλυκή και σε άλλες περιοχές της Κιμώλου.

Η πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο αποτελεί μια ξεχωριστή υπηρεσία τόσο στην Κίμωλο, όσο και στην Ελλάδα γενικότερα, η οποία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων τουριστών. Εάν θέλεις κι εσύ να έρθει το καλοκαίρι γρηγορότερα και να απολαύσεις ήλιο, θάλασσα και ένα καλό βιβλίο, δεν έχεις παρά να κλείσεις εισιτήρια για τις διακοπές σου στην Κίμωλο.

Πηγή: itravelling.gr