Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής το Σύρος Run!!!

June 5th, 2017 | by admin
Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής το Σύρος Run!!!
Uncategorized
0

Tα ρεκόρ είναι για να… σπάνε και ιδιαίτερα όταν αναφέρεσαι σε διοργάνωση των δρομέων Σύρου, τότε είναι δεδομένο πως ότι ρεκόρ κι αν έχει γίνει την προηγούμενη χρονιά, αυτό απλά θα ανήκει στο παρελθόν. Οι κάτοικοι της Σύρου, αλλά και οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο βγήκαν στους δρόμους, αλλά έτρεξαν στην μεγαλύτερη και μαζικότερη αθλητική εκδήλωση. Περισσότεροι από 1500 αθλητές, μικροί και μεγάλοι, βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην Ερμούπολης και πήραν μέρος στο 2ο Syros Run. Ένα ακόμη μεγάλο ρεκόρ ανήκει στο παρελθόν, αφού από τα 1200 περίπου άτομα της περσινής εκδήλωσης πήγαμε στα 1500 και μάλιστα ο αριθμός αν δεν σταματούσαν οι εγγραφές. Βέβαια υπήρχαν και αθλητές που έτρεξαν και ήταν εκτός συναγωνισμού, μιας και δεν είχαν προμηθευτεί ή δεν είχαν εγγραφεί στον αγώνα.

racgif1

Δύναμη… ψυχής και θέληση για ζωή

Στη Σύρο για να πάρει μέρος στο 2ο Syros Run βρέθηκε ο γνωστός Παραολυμπιονίκης αθλητής Μάκης Καλαράς. Ο αθλητής μαζί με τον Νίκο Ρούσσο έτρεξαν μία αρκετά μεγάλη απόσταση αν αναλογιστούμε τις συνθήκες και μάλιστα απέσπασαν δίκαια το χειροκρότημα των χιλιάδων Συριανών και επισκεπτών που βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους της Ερμούπολης. Οι δύο αθλητές απέδειξαν πως όταν υπάρχει θέληση για ζωή, μόνο νικητής μπορείς να βγεις και μάλιστα έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Έτρεξε σαν μικρό… παιδί

Στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία Syros Run έτρεξαν αθλητές από διάφορες ηλικίες. Όταν όμως βλέπεις να παίρνει μέρος στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων ένας άνθρωπος ο οποίος είναι 80 ετών μόνο δέος μπορείς να νιώσεις και μάλιστα να τον χειροκροτήσεις με όλη  σου τη δύναμη, αφού η θέληση αυτού του ανθρώπου ήταν το ακριβές μήνυμα αυτής της διοργάνωσης. Ο 80χρονος Γιώργος Λαγογιάννης έτρεξε και μαζί του ήταν όλη η Σύρος. Τα δάκρυα χαράς κατά τη διάρκεια του τερματισμού του, συγκίνησαν τους πάντες και όλοι μαζί του έδωσαν ένα ζεστό χειροκρότημα.

Δείτε τα αποτελέσματα του Syros Run 2017 εδώ.

Πηγή: http://www.koinignomi.gr