Έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στο “Άρτεμις” στο λιμάνι της Σίφνου!

January 2nd, 2019 | by admin
Έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στο “Άρτεμις” στο λιμάνι της Σίφνου!
Sifnos News
0

Με ευχές και παραδοσιακά κάλαντα ευχήθηκαν στο πλοίο “ΑΡΤΕΜΙΣ” μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της Σίφνου, χθες, όταν το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του νησιού. 

Ο καπετάνιος, Στέλιος Περιστεράκης και το πλήρωμα του πλοίου που εξυπηρετεί τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, υποδέχθηκαν τους κατοίκους με χαμόγελα, δεσμευόμενοι ότι και το 2019 θα συνταξιδεύουν στις όμορφες Κυκλάδες. 

Ανακάλυψε την Σίφνο  με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Rac S.A.

Ακολουθούν οι ευχές του κ. Περιστεράκη. 

“Ευχαριστώ! Με τα κάλαντά σας γεμίσατε το πλοίο μας με φως και Κυκλάδες. Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά να έχει άπλετη υγεία, ευημερία και χαμόγελα που άλλωστε τα χαμόγελα και η ευγένεια σας χαρακτηρίζουν στο όμορφο νησί της Σίφνου. Το νησί των ποιητών όπως λένε να έχει το προβάδισμα στην ανάπτυξη, την ευημερία και την ποιότητα και στον πολιτισμό.

Η εταιρεία μας Attica Group – Hellenic Seaways και το πλοίο μας το “Αρτεμάκι” όπως το λέτε θα είναι δίπλα σας στις μπονάτσες και στις φουρτούνες, στα ευοδιαστά καλοκαίρια και στους λυσομανείς χειμώνες. Το “Αρτεμάκι” θα σφυρίζει την ελπίδα και θα δένει στο λιμάνι σας, με το πλήρωμα πρόθυμο α σας εξυπηρετήσει. Να μας αξιώσει ο Θεός και του χρόνου να μας τα ξαναπείτε και να πλημμυρίζει τις ψυχές η αγάπη, η χαρά και η συγκίνηση.

2019 καθημερινές ευτυχίες να έχετε.

Χρόνια πολλά και όμορφα σε όλες τις Κυκλάδες μας”.

Πηγή: mileikanea.gr