Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στην Ανάφη και στην Τήνο

February 1st, 2019 | by admin
Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στην Ανάφη και στην Τήνο
Tinos News
0
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, εχθές το πρωί, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ »AQUA JEWEL» Ν.Π. 11045, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίνονταν επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα της Ανάφης και ότι θα συνεχιζόταν το προγραμματισμένο δρομολόγιο του για Θήρα -Θηρασιά- Ίο- Σίκινο- Φολεγανδρο-Νάξο-Πάρο-Σύρο-Κύθνο-Κέα-Λαύριο.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστεί στο λιμένα της Ανάφης ένας (01) επιβάτης, ο οποίος επρόκειτο να προωθηθεί στον προορισμό του με μέριμνα της εταιρείας.
 
Aν επισκεφτείς την Τήνο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες την χθεσινή ημέρα, η Λιμενική Αρχή Τήνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “EXPRESS SKIATHOS” Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μήλο για Κίμωλο – Σιφνο – Σέριφο – Σύρο – Τήνο – Άνδρο, ότι κρίνονταν επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Τήνου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνέχιζε το δρομολόγιό του για το λιμένα Άνδρου.
Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση οχτώ (08) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση σαράντα τρεις (43) επιβάτες και ένα (01) Ε.Ι.Χ. με προορισμό τον λιμένα Γαυρίου, οι οποίοι επρόκειτο προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.
 
Πηγή: cyclades24.gr