Αλλού το όνειρο… αλλού το θαύμα…Ήρθε ο “ΜΠΡΟΥΦΑΣ”

July 3rd, 2016 | by admin
Αλλού το όνειρο… αλλού το θαύμα…Ήρθε ο “ΜΠΡΟΥΦΑΣ”
Sikinos News
0

Στη Σίκινο κατέφτασε σήμερα το πρωί το 25μέτρο σκάφος «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΡΟΥΦΑΣ» το οποίο θα εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο Ίο – Σίκινο – Φολέγανδρο. 

 Στην προβλήτα υποδέχθηκαν το πλήρωμα του σκάφους,ο Δήμαρχος Σικίνου κ.Μαράκης, ο οποίος τους καλωσόρισε και τους πρόσφερε δώρα. Είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον κ. Βασίλη Κρουστάλλη στον οποίο ζήτησε αν μπορούν να ορίσουν την αναχώρηση του «ΜΠΡΟΥΦΑΣ» από την Ίο αμέσως  μετά τον κατάπλου του Highspeed στο λιμάνι αυτής. Αν αυτό πραγματοποιηθεί η Σίκινος θα απέχει από τον Πειραιά 4,5 ώρες. 

Ο κ. Μαράκης ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του σκάφους γί´αυτό το δρομολόγιο που επέλεξαν να κάνουν, τους είπε ότι είναι μια ανάσα για τον τουρισμό του νησιού και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 Παρά το αιφνιδιαστικό της έλευσης του «ΜΠΡΟΥΦΑΣ», οποίος έκανε αναγνωριστικό δρομολόγιο για σήμερα, το υποδέχθηκαν αρκετοί Σικινιώτες. Το παρόν έδωσε και ο ιδιοκτήτης του Οινοποιείου κ. Μάναλης ο οποίος δήλωσε “Μεγάλη ευκολία για την Σίκινο η δρομολόγηση του «ΜΠΡΟΥΦΑΣ». Θα αναπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Κρητικάκη”.

 Ο εφοπλιστής κ. Γιώργος Κρουστάλλης σε επικοινωνία που είχε με το oinoi.gr δήλωσε:

“Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Μαράκη και τους κατοίκους της Σικίνου για την υποδοχή τους”.Ελπίζουμε ότι θα συνδράμουμε με τον καλύτερο τρόπο στην ανάπτυξη του τουρισμού των 3 νησιών των Ίου, Σικίνου και Φολεγάνδρου.”

mproufas-sikinos2 mproufas-sikinos3