Ανακοινώσεις του Δήμου Σίφνου

December 2nd, 2016 | by admin
Ανακοινώσεις του Δήμου Σίφνου
Sifnos News
0

Σας γνωρίζουμε ότι το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού για θέματα ΟΑΕΔ, είναι καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες 08:00 – 11:00. Το γραφείο της Ανταποκρίτριας ΟΑΕΔ του Δήμου μας, κας Φλώρας Χρύσου, στεγάζεται στο Δημοτικό Κατάστημα Απολλωνίας (κτίριο Δημοτικού Συμβουλίου).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2284033936.

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω άδειας μητρότητας της Ανταποκρίτριας ΟΓΑ της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας, η εξυπηρέτηση του κοινού για όλα τα θέματα ΟΓΑ, θα γίνεται από την Ανταποκρίτρια ΟΓΑ της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα, κα Ελένη Σαραμάσκου, στο ΚΕΠ του Δήμου μας στον Αρτεμώνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2284031006.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι η αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων (στρώματα, έπιπλα κ.λ.π.), θα γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα μεταφέρουν και να τα τοποθετούν με προσοχή δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, το απόγευμα της Δευτέρας ή της Πέμπτης και όχι οποιαδήποτε μέρα και ώρα της εβδομάδας.

Η αποκομιδή παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση (τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες κ.λ.π.) γίνεται από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601). Οι παραπάνω συσκευές μπορεί να μεταφέρονται και να τοποθετούνται δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, αφού πρώτα ενημερωθεί σχετικά ο κ. Σταυριανός, ώστε να τις συλλέξει άμεσα.

Η συλλογή των μαγειρικών ελαίων γίνεται επίσης από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601), πάντοτε μετά από σχετική συνεννόηση μαζί του.

Επιπλέον και δεδομένου ότι απαγορεύεται αυστηρά η απόθεση μπαζών στους κάδους απορριμμάτων έξω από αυτούς ή γενικά σε κοινόχρηστους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι από τις 10 Νοεμβρίου λειτουργεί και στο νησί μας με ιδιωτική πρωτοβουλία πρόγραμμα ανακύκλωσης δομικών υλικών, που εξασφαλίζει την επανάχρησή τους στην οικοδομική δραστηριότητα και συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών οικοσυστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γιάννη και Γιώργο Καργιό στα τηλέφωνα: 6944250362 & 6985905685.

Τέλος, για κάθε πληροφορία σχετική με τα θέματα της καθαριότητας, μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Ποδενέ (τηλέφωνο 6984617652).

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΔΕΝΕΣ