Από την Τζια η νέα Διευθύνων Σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας η Άννα Μαυρουδή

November 11th, 2015 | by admin
Από την Τζια η νέα Διευθύνων Σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας η Άννα Μαυρουδή
Sikinos News
0

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φύλης παύει η θητεία του νυν ΔΣ και του Διευθύνοντος Συμβούλου και ορίζεται :

Νέα Διευθύνων Σύμβουλος η εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άννα Μαυρουδή.

Αποφοίτησε από Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Πολιτισμικές Σπουδές και στη Θεωρία Κριτικής.

Υπηρέτησε στην Κέα (Τζια) ως καθηγήτρια Αγγλικής στο Γυμνάσιο – Τάξεις Λυκείου Κέας  και μετέπειτα ως διευθύντρια στο Επαγγελματικό Λύκειο.

Παρακολούθησε εξειδικευμένα προγράμματα στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Στα επιστημονικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται ευρωπαικές πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Από το βιογραφικό της Άννας Μαυρουδή, αναφέρει στην αιτιολογία ο υπουργός Παιδείας, συνάγεται ότι το εύρος και η εξειδίκευση των σπουδών της σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης καθώς και η εμπειρία της στον προγραμματισμό και υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων σε εθνικό και ευρωπαικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την εμπειρία της στην Δημόσια Διοίκηση, αποτελούν τον πλέον κατάλληλο συνδυασμό προσόντων για την συγκεκριμένη θέση.

Επιπλέον τονίζει ο Νίκος Φίλης, στην έκθεση της σχετικά με την στοχοθεσία και το όραμα του έργου και της λειτουργίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποτυπώνονται με σαφήνεια αφενός η υφιστάμενη κατάσταση του Ινστιτούτου, αφετέρου αξιόλογες προτάσεις μέσω των οποίων μπορεί να βελτιωθεί και να αναβαθμισθεί η λειτουργία του φορέα, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.