Ασύλληπτο ρεκόρ για το oinoi.gr

February 10th, 2017 | by admin
Ασύλληπτο ρεκόρ για το oinoi.gr
Sikinos News
0

Τεράστια προβολή για τη Σίκινο αποτελεί η μετάδοση της εκπομπής « Η Ελλάδα στην καρδιά μας», που παρουσιάστηκε από το Star channel. Ασύλληπτο ρεκόρ έκανε  η θέαση στο oinoi.gr και αυτό αποδεικνύεται από τα 23.461 views . Στην εκπομπή « Η Ελλάδα στην καρδιά μας», που είχε αφιέρωμα για τη Σίκινο συμμετείχαν οι κ.κ Αντώνης Τσεβάς και Γιώργος Μάναλης.

img002

Επίσης 27.000 θεατές είδαν την εκπομπή « Η Ελλάδα στην καρδιά μας», του κ.Μπάμπη Πετράκη, δορυφορικά σε Αμερική, Καναδά, Αυστρλία, όπου αυτή έχει μεγάλη ακροαματικότητα στους ομογενείς. Μεταγλωττισμένη μεταδόθηκε στο Παναυστραλιανό κανάλι « Aurora Channel», στο Channel 31 της Μελβούρνης, όπως και στο μεγαλύτερο, δίγλωσσο, ομογενειακό website της Αμερικής (με 4.000.000 αναγνώστες το μήνα), greekreporter.com ( και greekreporter.gr ) και στην Αγγλία (στη web tv του oraiatv.co.uk).

Είναι η κατάλληλη περίοδος για την προβολή του τουρισμού στο εξωτερικό. Αυτόν τον καιρό οι ομογενείς Έλληνες και οι ξένοι επιλέγουν τον προορισμό των διακοπών τους και κάνουν τις κρατήσεις τους. Ήταν η κατάλληλη ώρα για τη Σίκινο. Οι υπέροχες εικόνες που προβλήθηκαν θα ενθουσιάσουν και θα κάνουν πολλούς να επισκεφθούν τη Σίκινο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Star channel και τον κ. Μπάμπη Πετράκη, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να προβάλλουμε τη Σίκινο. Επίσης ευχαριστούμε τη Rac Sa που μας διέθεσε τους προγραμματιστές της Γιώργο Πλατή και Διονύση για τις υπέροχες εικόνες και τα βίντεο που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή. Ήταν εκπληκτική η δουλειά τους. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, για τις θαυμάσιες φωτογραφίες και βίντεο που μας προσέφερε, τραβηγμένες από drone. Συγχαρητήρια στον κ.Γιώργο Μάναλη , που τόσο απλά τόσο ανθρώπινα περιέγραψε τη Σίκινο, όπως και τον κ. Αντώνη Τσεβά για τα θέματα που έθιξε σχετικά με τη Σίκινο.