Δραστηριότητες στη Σίφνο

July 5th, 2019 | by admin
Δραστηριότητες στη Σίφνο
Sifnos News
0

Ο καλύτερος τρόπος να περάσετε τις ημέρες των διακοπών σας στη Σίφνο είναι με χαλάρωση στην παραλία, κολύμπι, να φάτε φρέσκο ψάρι στα παραλιακά ταβερνάκια της Σίφνου και ίσως μερικούς μεγάλους περιπάτους στο νησί.

Δες τις ομορφιές της Σίφνου με ένα αυτοκίνητο Rac S.A.

Νυχτερινη ζωή και διασκέδαση στη Σίφνο: Θα βρείτε μπαρ στην Απολλωνία και μερικές ντίσκο που λειτουργούν την υψηλή περίοδο. Η νυχτερινή ζωή δεν είναι και τόσο πολύβουη, αλλά μπορείτε να περάσετε καλές στιγμές μέχρι αργά το βράδυ. Οι ξένοι τουρίστες κυρίως πάνε σε μικρά ταβερνάκια στο Κάστρο.

Φαγητό και Εστιατόρια στη Σίφνο:Τις περισσότερες ταβέρνες θα βρείτε στις Καμάρες και την Απολλωνία, καθώς και λίγες πιτσαρίες. Υπάρχουν επίσης κάμποσες ψαροταβέρνες στο Κάστρο και στον Φάρο. Η Σίφνος είναι φημισμένη για το καλό φαγητό, και πολλοί σεφ προέρχονται από εδώ.

sifnos-2

Ψώνια και αγορές στη Σίφνο: Η κεραμική είναι η σπεσιαλιτέ του νησιού, και θα βρείτε τα περισσότερα καταστήματα στις Καμάρες και την Απολλωνία. Θα βρείτε επίσης όμορφα είδη κλωστοϋφαντουργίας και χαλιά.

Συγκοινωνίες στη Σίφνο: Η συγκοινωνίες με τα τοπικά λεωφορεία είναι πολύ καλές και σας μεταφέρουν σε πολλές παραλίες και τα πιο σημαντικά χωριά. Υπάρχει επίσης καΐκι που μπορεί να σας πάει από τις Καμάρες σε ορισμένες από τις παραλίες. Θα βρείτε επίσης ενοικιάσεις αυτοκίνητων και μηχανάκια.

Δρομολόγια για την Σίφνο: Η Σίφνος έχει πολύ καλή σύνδεση με άλλα νησιά, καθώς και με την ηπειρωτική χώρα. Υπάρχουν συχνά δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά με πορθμείο (5 ώρες) ή υδροπτέρυγα (2 ώρες). Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε εκεί από την Μήλο ή την Πάρο, με τοπικά δρομολόγια. 

Πηγή: abettergreece.com