ΔΩΡΟ…ΘΕΟΣ;;;

November 30th, 2015 | by admin
ΔΩΡΟ…ΘΕΟΣ;;;
Sikinos News
0

Λοιπόν, Δωρόθεε Βουρλάκο, εσύ ανοίγεις τους Ασκούς του Αιόλου… Πρέπει τώρα να διαβάσεις με προσοχή όσα σου γράφω.

Αναφερόμενος σε μένα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής 29/11/2015 είπες ότι ” Ο Τσεβάς, σιγά το σοβαρό άτομο ” 

Κοίτα λοιπόν ένα Μη σοβαρό άτομο τι έχει κάνει για το νησί σου τα 2,5 τελευταία χρόνια που δραστηριοποιείται εκεί:

1. 60.000€ διαφήμιση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση
2. Κατάστημα αυτοκινήτων ( RAC SA )
3. Κατάστημα ενδυμάτων ( CHICINOS SHOP )
4. Κατάστημα  παγωτό – καφέ  ( ΜΕΛΙΤΕΝΙΑ )
5. Η παλιά Ostrella λειτουργεί ξανά το καλοκαίρι του 2016 από τον όμιλο μου
6. Νοικιάστηκε ακίνητο το οποίο το καλοκαίρι θα είναι Gallery και Πολιτιστικό Κέντρο με έργα του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου Δημήτρη Σταματίου τα οποία θα έχουν θέμα την Σίκινο
7. Για το καλοκαίρι του 2016 ετοιμάζεται Πολιτιστικό Πρόγραμμα από τον σκηνοθέτη και συγγραφέα Ντίνο Κουμπάτη
8. Με χρηματοδότηση δική μου και επί δίμηνου κοπιαστικές επαφές με τους επιχειρηματίες του νησιού ιδρύσαμε το Σύλλογο Επαγγελματιών Σικίνου “ΟΙΝΟΗ”
9. Την περασμένη βδομάδα που εσύ έπινες καφεδάκι στην Ίο, εγώ με τον Γιάννη Διβόλη πηγαίναμε από την Ίο Σαντορίνη για να καταθέσουμε το καταστατικό του Συλλόγου ( Σ.Ε.ΣΙΚ ).
10. Ήδη δημιουργείτε Πολιτιστικός Σύλλογος, ο οποίος το Φλεβάρη θα έχει ολοκληρωθεί αποτελούμενος από Σικινιώτες ανθρώπους του πνεύματος
11. Δημιούργησα το blog oinoi.gr, πολύτιμο ειδησιογραφικό εργαλείο για την Σίκινο
12. Σε λίγες μέρες εκδίδουμε την εφημερίδα “Οινόη” με όλα τα νέα της Σικίνου
13. Το καλοκαίρι ήμουν χορηγός εξολοκλήρου στα ΣΙΚΙΝΙΑ 2015
14. Στις 4 Δεκεμβρίου έχουμε ραντεβού με τον Δήμαρχο Σικίνου κ. Βασίλη Μαράκη και τον εφοπλιστή και φίλο μου κ. Κρυστάλλη, προκειμένου να μπει πλοίο ιδιοκτησίας του για την γραμμή ΙΟ – ΣΙΚΙΝΟ – ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ
15. Εξέδωσα το καλοκαίρι του 2015 σε 50.000 έντυπα το ένθετο με τίτλο ” ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΙΚΙΝΟ” με την βοήθεια των επαγγελματιών της Σικίνου, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος διανεμήθηκε με το περιοδικό FULL LIFE και τα υπόλοιπα μοιράστηκαν με δική μας μέριμνα στα πλοία της γραμμής.
16. Σε όλες τις εκθέσεις ήμουν παρών με τους συνεργάτες μου
17. Το καλοκαίρι στο γραφείο Rent a Car της Σικίνου εργάζεται μόνιμα άτομο, το οποίο προωθεί και προβάλλει σε όλη την Ελλάδα ότι συμβαίνει στο νησί ( π.χ. επίσκεψη Τσίπρα, παραδοσιακοί αποχαιρετισμοί στο Κοραή κ.λ.π. )
18. Με ενέργειες δικές μου ήρθε στη Σίκινο ένας εκλεκτός άνθρωπος και επιχειρηματίας  ο κ. Αλέκος Μπεζεριάνος που με το ιστιοφόρο του έκανε το γύρο του νησιού καθημερινά.

Όσα γίνονται  είναι χορηγία δική μου και συμπεριφορές σαν την δική σου με δυναμώνουν. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω την Σίκινο, γιατί αγαπώ τους καλούς ανθρώπους που υπάρχουν εκεί και αδιαφορώ για ανθρώπους που για μικρότητες επιτίθονται σε μένα, αγνοώντας όχι μόνο τον κόπο,αλλά και τα έξοδα που κάνω για το καλό του νησιού.

Πάνω από 5-6 ώρες καθημερινά σε συνεργασία με τον Δήμαρχο τον κ. Μαράκη, τον κ. Δημήτρη Μάναλη (αντιπολίτευση) τον κ. Πασχάλη Συρίγο Πρόεδρο Σικινητών και τον κ. Γιάννη Διβόλη Πρόεδρο του Σ.Ε.ΣΙΚ οργανώνουμε ή καλύτερα ονειρευόμαστε ένα καταπληκτικό καλοκαίρι για το 2016.

Η ταπεινή δικαιολογία για την οποία με κατηγόρησες, η οποία όπως είπες είναι  ότι ” το περασμένο καλοκαίρι δεν προσέλαβα την κοπέλα σου στη δουλεία μου “ πάσχει και δείχνει πόση μικρότητα έχει η επίθεση σου σε μένα.

Δωρόθεε, τρέφοντας πολύ μεγάλο σεβασμό στον Ιερέα Σπυρίδωνα που είναι και πατέρας σου δεν το συνεχίζω.  Την επόμενη φορά όμως που θα με κατηγορήσεις αστήριχτα και άδικα θα με βρεις απέναντι σου. Αν θες να μου απαντήσεις κάνε μια στήλη με όσα κάνω εγώ και δίπλα ακριβώς βάλε αυτά που έχεις κάνει εσύ για την Σίκινο. 

Αντώνης Τσεβάς