Ελπιδοφόρα η παρουσία της Μήλου στο 33ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών

February 12th, 2019 | by admin
Ελπιδοφόρα η παρουσία της Μήλου στο 33ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών
Milos News
0

Το Σαββατοκύριακο 9-10/2/2019 διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το  33οΠανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών. Σε ένα γεμάτο διήμερο με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα,  νεαροί  αθλητές  της Μήλου που ανήκουν ακόμη στην κατηγορία  Π-Κ  (Κ-18) και αγωνίζονται με τα χρώματα του Πανναξιακού κατάφεραν να  κάνουν αισθητή  την παρουσία τους  πετυχαίνοντας  εξαιρετικές  επιδόσεις και να δείξουν πως και φέτος θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν  μετάλλια και διακρίσεις   στα  Πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους.

Περιηγήσου στην Μήλο με ασφάλεια, νοικιάζοντας ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο στην Rac S.A.

Το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε και από την παρουσία νέων παιδιών σε πολλά αγωνίσματα, τα οποία όχι μόνο κατάφεραν να σταθούν με αξιοπρέπεια, αλλά να δείξουν πως έχουν το ταλέντο να συνεχίσουν σε υψηλό επίπεδο. Όσο για την έκπληξη της 1ης  ημέρας; Ακούει στο όνομα Μαρία Καβαλιέρου. Η 16χρονη από τη Μήλο που αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανναξιακού ΑΟ, προκρίθηκε  εύκολα  για τον τελικό του άλματος τριπλούν  με επίδοση (11.60). Στον τελικό αν και μικρότερη απ όλες (κορασίδα ακόμη)  με περίσσιο θάρρος απέναντι στις πλέον καταξιωμένες αθλήτριες του αγωνίσματος  έφτασε στην 5η θέση  με επίδοση 12.15 και μάλιστα στο 6ο  άλμα. Η παραπάνω επίδοση αποτελεί νέο ρεκόρ για την αθλήτρια μας και είναι για το 2019 η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία Κορασίδων . Σπουδαία εμφάνιση και για την   17χρονη   Πηνελόπη Βασιλοπούλου που πέτυχε  νέο ατομικό ρεκόρ  στα 60μ  με την εντυπωσιακή  επίδοση 7,96. Η Πηνελόπη  κατετάγη  στην 16η  θέση και ήταν άτυχη γιατί για 2 θέσεις που δόθηκαν σε Κύπριες αθλήτριες έχασε την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας Γυναικών. Θετική εμφάνιση    για τον 17χρονο  Χρήστο Ντούλα  στο τριπλούν Ανδρών που πέτυχε επίδοση  13,37  και κατετάγη στην 15η θέση.  Ο Χρήστος που έχει  ατομικό ρεκόρ 13,68 θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα της κατηγορίας του την θερινή περίοδο. Ελπιδοφόρα εμφάνιση και για την  16χρονη Μαρία  Μάλλη  που πέτυχε στον προκριματικό του άλματος σε μήκος Γυναικών επίδοση 4,96. Η απειρία και μόνο της στοίχισε την πρόκριση στον τελικό καθώς η 12η αθλήτρια του τελικού προκρίθηκε με 5,22 όσο και το ατομικό ρεκόρ της Μαρίας.

Σίγουρα το μέλλον ανήκει στους παραπάνω αθλητές που εκπροσωπούν επάξια  στις μεγάλες  αθλητικές διοργανώσεις      τόσο το νησί της Μήλου,  όσο και την ομάδα στην οποία ανήκουν τον Πανναξιακό. 

Πηγή: MilosLife.gr