«Ενώνεται» το Συριανοτηνιακό Καρναβάλι!

March 8th, 2019 | by admin
«Ενώνεται» το Συριανοτηνιακό Καρναβάλι!
Tinos News
0
Σε ρυθμούς Καρναβαλιού βρίσκεται ολόκληρη η Ελλάδα με τις εορταστικές εκδηλώσεις να κορυφώνονται το τελευταίο 3ημερο της Αποκριάς.
 
Μπορεί το Πατρινό Καρναβάλι να θεωρείται το κορυφαίο της χώρας με τις περισσότερες συμμετοχές, ωστόσο τα νησιώτικα Καρναβάλια έχουν την δική τους χάρη…και ομορφιά!
 
Το Συριανό Καρναβάλι τα τελευταία χρόνια, κερδίζει τις εντυπώσεις και βρίσκεται στη κορυφή των επιλογών των επισκεπτών.
 
Δες τις ομορφιές της Τήνου με ένα αυτοκίνητο Rac S.A.
 
Ήδη 19 ομάδες, θα παρελαύνουν στο Συριανό Καρναβάλι Γεώργιος Σουρής 2019, ωστόσο τη φετινή χρονιά ανοίγει ένας νέος δίαυλος συνεργασίας μεταξύ του Συριανού και του Τηνιακού Καρναβαλιού.
 
Τα δύο γνωστά καρναβάλια των Κυκλάδων είπαν φέτος να πρωτοτυπήσουν, να ανοίξουν την ωραία τρέλα…τους και να μεταφέρουν το κέφι τους σε Τήνο και Σύρο!
Μπορεί η απόσταση μεταξύ της Σύρου και της Τήνου να είναι στα 12 ναυτικά μίλια και οι Καρναβαλιστές να έχουν να περάσουν θάλασσα, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να τους πτοήσει καθώς η ζωντάνια των δύο Καρναβαλιών θα διαχυθεί και στα δύο νησιά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, στο Συριανό Καρναβάλι θα συμμετέχει, το Γυμνάσιο Τήνου, με την παιδική ομάδα “Εργατοζόμπι”, ενώ μια αντίστοιχη ομάδα απο την Σύρο και συγκεκριμένα «Εκείνοι …οι Ζαβοί» θα μεταβούν στην Τήνο προκειμένου να συμμετέχουν στο Καρναβάλι εκ Τήνου, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα συνεργασίας των νησιών, που σκοπό θα έχει, οι ομάδες να πολλαπλασιαστούν τις επόμενες χρονιές.
 
Λέτε να ενωθούν τα δύο Καρναβάλια και αντί ξεκινάει το Συριανό Καρναβάλι από το ύψος της Πυροσβεστικής να χρειάζεται να μεταφερθούμε στο λιμάνι της Τήνου και αντίστοιχα της Τήνου αντί να τερματίζει στην Παλλάδα να τερματίζει στη Πλατεία Μιαούλη;
 
Πηγή:cyclades24.gr