Λίγο κρασί… Λίγο θάλασσα και … τον Μάναλη

January 20th, 2017 | by admin
Λίγο κρασί… Λίγο θάλασσα και … τον Μάναλη
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
0

ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΕΝ ΘΕΡΜΩ, ΡΟΖΕ ΚΑΙ ΛΙΟΣΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΛΤΟ…

Μια από τις πιο δυνατές επιχειρήσεις στη Σίκινο είναι το Οινοποιείο του Μάναλη. Τα κρασιά τα παράγει ο ίδιος και η οικογένεια του σε ένα μεγάλο κτήμα που βρίσκεται στα δυτικά της Σικίνου και αγναντεύει τη Μήλο και τη Φολέγανδρο.

manalis

O κ. Γιώργος Μάναλης

Ο Γιώργος Μάναλης είναι πολύ ανοιχτό μυαλό και γνώστης της οινοποιίας. Είναι κεφάλαιο για τη Σίκινο και το δείχνει καθημερινά με τα έργα του. Παίρνει μέρος σε πολλές εκθέσεις με δικά του έξοδα και διαφημίζει τη Σίκινο και το υπέροχο οινοποιείο του. Το οινοποιείο είναι επισκέψιμο και διαθέτει ένα υπέροχο εστιατόριο, από το οποίο η θέα του ηλιοβασιλέματος είναι μαγική.

Τα κρασιά που παράγει είναι το «Εν Λευκώ» , το «Εν Θερμώ», το «Ροζέ» και το «Λιοσάτο». Γεύσεις κρασιών που μαζί με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα σε ταξιδεύουν στα ουράνια. Το Οινοποιείο Μάναλη συμμετέχει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες σε έκθεση οινοποιίας.

Αυτή τη φορά στην 4Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017, που πραγματοποιείται από 27-30 Ιανουαρίου 2017, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό και μπορείτε να επισκεφθείτε το περίπτερο του Οινοποιείου Μάναλη και να δοκιμάσετε τα υπέροχα κρασιά που παράγει.