Επίσκεψη Ιταλίδας δημοσιογράφου και Ολλανδού blogger στην Πάρο

June 10th, 2017 | by admin
Επίσκεψη Ιταλίδας δημοσιογράφου και Ολλανδού blogger στην Πάρο
Uncategorized
0

racgif1

Η κ. Elena Barassi(www.elenabarassi.com , http://stylux.net/magazine/ ) είναι καταξιωμένη ιταλίδα Travel, Food&Wine journalist, μέλος του Socio Gist Gruppo Italiano Stampa Turistica, η οποία επισκέφθηκε την Πάρο κατά το διάστημα 19-21 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος του εβδομαδιαίου περιοδικού GQ Condenast and Tu Style για τον προορισμό.

Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Στη συνέχεια ο Ολλανδός blogger και φωτογράφος κ. Martin de Jong , συνεργάτης του website www.Griekenland.net., επισκέφθηκε το νησί κατά το διάστημα 29 Μαΐου με 2 Ιουνίου 2017 (http://griekenland.net/griekse-eilanden/paros/).

Το παραπάνω website είναι το κορυφαίο website στην Ολλανδική αγορά που προωθεί αποκλειστικά Ελληνικούς Προορισμούς. Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 15 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κερδίσει την δεύτερη θέση στο Travvies Travel Website Awards (http://www.travvies.com).

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά το ξενοδοχεία “SaintAndrea” και “Kosmitis”για την φιλοξενία των δημοσιογράφων, την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων “Karent” για την διάθεση αυτοκινήτου για την μετακίνηση τους στο νησί,  το εστιατόριο «Έφεσος» για την προσφορά ενός γεύματος και ιδιαίτερα την οικογένεια Μάρκου και Άννας Πολυκανδριώτη και την κ. Αλεξάνδρα Μπαρμπαρή για την πολύτιμη βοήθειά τους.

RAC sa : Ενοικίαση αυτοκινήτου με τους ειδικούς… 

Πηγή: http://cycladesplus.gr