Ετήσια Θεία Λειτουργία για τους Συλλόγους Απανταχού Μηλίων και Φίλων των Κατακομβών

September 2nd, 2019 | by admin
Ετήσια Θεία Λειτουργία για τους Συλλόγους Απανταχού Μηλίων και Φίλων των Κατακομβών
Milos News
0

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η Αγία Σοφία» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Οι φίλοι των Κατακομβών της Μήλου» τέλεσαν την ετήσια Θεία Λειτουργία  τους στη Μήλο, την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρυπητής Μήλου με τις ευλογίες των πατέρων Γιαννούλη Μαρκαντώνη και Νεκταρίου Σώρρου.

milos-2

 

Την Θεία Λειτουργία, παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, η Αντιδήμαρχος Μήλου, Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά, ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Μήλου Μιχάλης Μωραϊτης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμμανουήλ Νίνος,  η Πρόεδρος και μέλη της Φιλοπροόδου Αδελφότητας Τρυπητής  και πλήθος Μηλίων.

Δες τις ομορφιές της Μήλου με ένα αυτοκίνητο Rac S.A.

Οι Πρόεδροι των συλλόγων Χρυσούλα Ευριπίδου και Εμμανουήλ Μαρκαντώνης ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους τους για την παρουσία τους και ευχήθηκαν και του χρόνου να είναι πάλι μαζί.

milos-4

Ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης αφού χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και τους υποσχέθηκε ότι από την θέση του θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό της Μήλου, προσέφερε στην Πρόεδρο του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ένα χειροποίητο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου για την πολύτιμη προσφορά του Συνδέσμου στη Μήλο. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης στον χαιρετισμό του υποσχέθηκε  ότι κατά τη θητεία του θα αγωνισθεί για το καλό της Μήλου.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κ. Εμμανουήλ Καμακάρης, ο οποίος με την φυσαρμόνικά του διάνθισε το πρωινό με διάφορα τραγούδια τα οποία τραγούδησαν οι καλεσμένοι. Οι Σύλλογοι τον ευχαριστούν θερμά για αυτή του την πρωτοβουλία.

Επίσης ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η Αγία Σοφία» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Οι φίλοι των Κατακομβών της Μήλου», ευχαριστούν τους Πατέρες για την υποδειγματική Θεία Λειτουργία τους,  τον  Δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη και την Αντιδήμαρχο Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά για τις προσφορές τους.

Πηγή: mileikanea.gr

milos-3