ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕ.ΣΙΚ

May 16th, 2017 | by admin
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕ.ΣΙΚ
Uncategorized
0

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Δραστηριοποιούντων Επιχειρηματικά στη Σίκινο εγκαθίσταται σε λίγες μέρες στο γραφείο του, στο Κάστρο Σικίνου. Ο χώρος που ενοικιάστηκε είναι το πρώην κατάστημα «Vedema», που βρίσκεται μεταξύ της «Μελιτένιας» και του « Ανέμελου» και θα λειτουργήσει από 1Η Ιουνίου. Στο γραφείο τα απογεύματα θα υπάρχει καθημερινά άνθρωπος από το Σύλλογο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του γραφείου. Οι αρμοδιότητές του θα είναι:

 
Α. Θα λειτουργεί σαν χώρος πληροφοριών για τους επισκέπτες του νησιού. Στο γραφείο θα εκτίθενται τα προϊόντα των Σικινιτών παραγωγών για να τα γνωρίσουν οι τουρίστες και να μάθουν από πού μπορούν να τα προμηθευτούν.

 
Β. Οι ξενοδόχοι θα μπορούν καθημερινά να αναφέρουν τυχόν διαθέσιμα καταλύματα, ώστε να προωθούνται από το Σύλλογο.

 
Γ. Θα υπάρχει ειδικό κουτί παραπόνων στο οποίο πρόσβαση θα έχει μόνο ο Πρόεδρος του Συλλόγου, και εκεί θα μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν τα παράπονά τους και οι επιχειρήσεις να ενημερώνονται για να μαθαίνουν και να καλυτερεύουν τις υπηρεσίες τους. Επίσης θα υπάρχει βιβλίο επισκεπτών, ώστε οι επισκέπτες να γράφουν τις εντυπώσεις τους για το νησί.

 
Δ. Θα δημιουργηθεί βιβλιοθήκη με βιβλία που αφορούν τη Σίκινο και την ιστορία της.

 
Ε. Όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να τοποθετήσουν διαφημιστικό υλικό μέσα στο χώρο του γραφείου.

 
ΣΤ. Θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με τους παραγωγούς να προσφέρουμε τοπικά κεράσματα στους επισκέπτες, ώστε να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα που παράγονται στο νησί.

 
Ζ. Θα διατίθενται χάρτες της Σικίνου δωρεάν και οποιαδήποτε άλλο έντυπο που θα χρησιμεύει για να γνωρίσουν οι τουρίστες το νησί. Χάρτες και έντυπα με τα μονοπάτια της Σικίνου, θα είναι διαθέσιμα για τους περιπατητές.

 

img0012-491x250