Η εορτή των Χριστουγέννων στη Μεγαλόχαρη Τήνου

January 2nd, 2019 | by admin
Η εορτή των Χριστουγέννων στη Μεγαλόχαρη Τήνου
Tinos News
0

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας η μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Φανερού και των Διακόνων του Πανιέρου Ναού, και με τη συμμέτοχη της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας. Ευ. Αλοιμόνου, του Αντιπροέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος κ. Ευ. Σημαντήρη, του Λιμενάρχη Τήνου κ. Β. Αποστολοπούλου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, επί τιμή Επιτρόπων του ΠΙΙΕΤ, των Πολιτευτών των Κυκλάδων κ. Ι. Φόρτωμα της Ν.Δ. και κ. Χ. Πολατσίδη του ΚΙΝ.ΑΛ., Προέδρων και μελών Συλλόγων και Φορέων του νησιού και ευσεβών Χριστιανών, Τηνίων και προσκυνητών.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος ανέγνωσε την εορταστική εγκύκλιο του Σεβ. κ. Δωροθέου και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σε όλους τους εορτάζοντες.

Δες τις ομορφιές της Τήνου με ένα αυτοκίνητο Rac S.A.

Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί των Ιεροψαλτών του Πανιέρου Ναού υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας διενεμήθη ως ευλογία το εγκόλπιο ημερολόγιο 2018 της Ιεράς Μητροπόλεως το οποίο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 90 ετών από την προς Κύριον εκδημίαν του αοιδίμου Μητροπολίτου Σύρου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (1929-2019)

Πηγή: tinostoday.gr