Η μαγεία της Τήνου βρίσκεται στα συναισθήματα που σου δημιουργεί

June 25th, 2019 | by admin
Η μαγεία της Τήνου βρίσκεται στα συναισθήματα που σου δημιουργεί
Tinos News
0

Μία συντάκτρια γράφει για το ταξίδι που έγινε ανάμνηση και την ανάμνηση που έγινε ιστορία.

tinos-2
tinos-3
tinos-5

Ήταν Αύγουστος του 2013 όταν πάτησα για πρώτη φορά το πόδι μου στο λιμάνι της Τήνου. Ήμουν μόλις 23 ετών και για πρώτη φορά πήγαινα διακοπές μόνη μου χωρίς γονείς, χωρίς φίλες, με δικά μου χρήματα που μάζεψα από την πρώτη μου δουλειά ως φοιτήτρια. Και ήμουν αλήθεια πολύ περήφανη γι’ αυτό.

Aν επισκεφτείς την Τήνο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

Μια σχέση με έφερε στο νησί της Μεγαλόχαρης και από την πρώτη μου κιόλας βόλτα ήμουν σίγουρη πως ήθελα να περάσω εκεί όχι μόνο το καλοκαίρι μου, αλλά και όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Υπερβολικό λίγο, μα δεν με ένοιαζε, ήταν το πιο όμορφο νησί που είχα δει μέχρι εκείνη τη στιγμή της ζωής μου και ήμουν σίγουρη πως δεν ήθελα να δω κάτι άλλο.
tinos-6
tinos-7
tinos-8
tinos-9

Και δεν είπα ψέματα. Τα τελευταία 7 χρόνια κάθε καλοκαίρι μου το περνάω στην Τήνο και πάντα νιώθω μία θλίψη και μια πικρία όταν φεύγω. Βέβαια θα μου πεις πως υπάρχουν τόσα νησιά, με άλλες τόσες ομορφιές, όμως εγώ θα «μείνω» εδώ. Σε αυτό το Κυκλαδίτικο νησί που μου έκλεψε την καρδιά από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Μπορεί να μην ασπάζεσαι τη δική μου άποψη και το δέχομαι, όμως δεν θα μπορέσεις ποτέ να με πείσεις πως υπάρχει πιο όμορφο νησί από την Τήνο.

Πηγή: ratpack.gr