Η Τήνος κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της Philoxenia

November 20th, 2018 | by admin
Η Τήνος κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της Philoxenia
Tinos News
0

Η Τήνος χαρακτηρίστηκε ως προορισμός που αποτελεί πηγή έμπνευσης από τους επισκέπτες του περιπτέρου της στην έκθεση “Philoxenia” στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα κατάφερε να συγκεντρώσει και το ενδιαφέρον στην έκθεση στο Λονδίνο, όπου επίσης αναγνωρίστηκε το πολυδιάστατό της τουριστικό προϊόν.

Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε έμφαση στο ξεχωριστό οικιστικό της περιβάλλον όπου τα χωριά που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον λόγω της αρχιτεκτονικής τους, της σύνδεσής τους με τη φύση, αλλά και την αυθεντική φιλοξενία των κατοίκων καλούν τον επισκέπτη να δοκιμάσει την τοπική γαστρονομία, αλλά και να περιηγηθεί στα μονοπάτια που οδηγούν σε τοπία που κόβουν την ανάσα.

«Η Μούσα του Αιγαίου συνεχίζει να μαγεύει- δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αναστασία Δεληγιάννη – χάρη στις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις που εξελίσσονται με μεθοδικό τρόπο, σύμφωνα με τη στρατηγική προβολής που αναδεικνύει τα καίρια σημεία και προβάλλει τα χαρακτηριστικά μέρη που μπορεί να προσφέρει το νησί στους επισκέπτες του».

Πάνω στο γενικότερο πλαίσιο του μάρκετινγκ, η κυρία Δεληγιάννη τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και των πρωτότυπων πρακτικών για την προσέγγιση του ποιοτικού τουρισμού που αποτελεί βασική προτεραιότητα για την περαιτέρω επέκταση της περιόδου αιχμής.

Στην έκθεση ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τους  κ.κ. Καστανιά και Κρητικό, από το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, και τον κ. Κελαϊδίτη που, πέρα από τους πολυάριθμους επισκέπτες και τις προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις, υποδέχτηκαν την Υπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νησί και την εύστοχα σχεδιασμένη καμπάνια του.

πηγή: cyclades24.gr