Η Φολέγανδρος με την ομορφιά της και η Σίφνος με τις φαγητάρες στα καλύτερα ταξίδια για το 2019!

August 5th, 2019 | by admin
Η Φολέγανδρος με την ομορφιά της και η Σίφνος με τις φαγητάρες στα καλύτερα ταξίδια για το 2019!
Folegandros News
0

Λογικά οι περισσότεροι από εσάς έχετε κλείσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ορισμένοι άλλοι είστε ήδη σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί και κάποιοι ψάχνεστε ακόμα. Οι τελευταίοι καλύτερα να μην το καθυστερήσετε άλλο, εκτός κι αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε προορισμό, οπότε μπορεί να πάρετε λίγη ώθηση από το συγκεκριμένο άρθρο.

Για φέτος ξεχωρίζουμε δύο προορισμούς, την Φολέγανδρο και την Σίφνο. Επισκεφτείτε αυτά τα δύο νησιά και αγαπήστε τις ομορφιές τους.

«Ξεκινήστε τις διακοπές σας με δυο νύχτες στη Φολέγανδρο, ένα απομακρυσμένο νησί, που συχνά πολλοί αγνοούν. Εκεί η ζωή είναι απίστευτα απλή».

Χώρα, Φολέγανδρος

folegandros-1
«Την πρώτη ημέρα κάνετε μια ιδιωτική περιήγηση με σκάφος, κολυμπώντας σε όρμους που είναι προσβάσιμοι μόνο δια θαλάσσης». Στη συνέχεια, κάντε βόλτα στις πράσινες πλατείες με τα «εκθαμβωτικά» λευκά πέτρινα σπίτια και το μεσαιωνικό φρούριο.

Malama Boutique, greek designers, ρούχα κοσμήματα

Σίφνος, το νησί με το καλό φαγητό

sifnos-1
Κι ερχόμαστε στη Σίφνο, το επόμενο νησί που κερδίζει τις προτιμήσεις και είναι γνωστό για το καλό φαγητό του, επομένως όλοι εσείς οι λάτρεις τουνα είστε σίγουροι ότι αν μη τι άλλο, το στομαχάκι σας θα περάσει πολύ καλά

Rac S.A. – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην καλύτερη τιμή!

Πέραν της καλής του φήμης για το φαγητό του όμως, διαθέτει και πολλά λιθόστρωτα μονοπάτια, το Κάστρο, πολλές παραλίες, αλλά και τον Πλατύ Γιαλό, τα οποία μπορούν να εξερευνήσουν οι επισκέπτες. Τέλος, η Σίφνος είναι ο τέλειος προορισμός για όποιον θέλει να αποφύγει την πολυκοσμία των γνωστών νησιών.

Πηγή: neopolis.gr