Καθαρίστηκαν τα μονοπάτια στα Υστέρνια Τήνου

July 25th, 2019 | by admin
Καθαρίστηκαν τα μονοπάτια στα Υστέρνια Τήνου
Tinos News
0

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα όμορφα μονοπάτια μας καθαρά και περιποιημένα. Ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τηνου δεσμεύτηκε και όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια που έχουμε αναλάβει να είμαστε στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, καθαρίσαμε με άτομα που πληρώθηκαν από τον οβολό σας και την αγάπη σας, για να τα  προχωράμε και να πηγαίνουμε στον Όρμο Υστερνιών χωρίς εμπόδια.

Τα σκαλάκια και ο πλακόστρωτος έτοιμα να τα προχωρήσετε και φέτος, να τα χαρείτε εσείς και όλοι οι περιπατητές που θα επισκεφτούν τον οικισμό των Υστερνιών και την Τήνο, γιατί πρώτο και τελευταίο μέλημα μας είναι να διαφυλάξουμε ότι μας παρέδωσαν οι παλιότεροι Υστερνιώτες.

Δες τις ομορφιές της Τήνου με ένα αυτοκίνητο Rac S.A.

Παρόλο λοιπόν που στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμος Τήνου στις 3/7/2019  με Συλλόγους του νησιού μας και ιδιώτες, για την οργάνωση και φροντίδα των Μονοπατιών της Τήνου, Tinos Trails ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί υποστηρίξαμε  με πείσμα και θέληση την πρωτοβουλία,κάνοντας την τηλεφωνική μας δέσμευση _Πράξη.

 «Υιοθετούμε» κάποια  μονοπάτια του εγκεκριμένου δικτύου και τα κάνουμε λειτουργικά, βελτιώνοντας όσο πιο πολύ μπορούμε τη διαδρομή. Επίσης αποφασίστηκε να οργανώσουμε δράσεις  ομαδικές που  θα είναι  πεζοπορικοί περίπατοι και καθαρισμοί, αλλά και άλλες  σχετικές με τα μονοπάτια,  ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι τις διαδρομές.

tinos-2

Ο Στόχος του εγχειρήματος  τoυ δικτύου των μονοπατιών να  «αγκαλιαστεί»  από την τοπική κοινωνία, να επεκταθεί, να αναβαθμιστεί, να αποκτήσει τη δική του ταυτότητα και να ξεκινήσει εξωστρεφείς δράσεις προβολής, κάτι που θα απαιτήσει και συνεχείς δράσεις συντήρησης, για τα επόμενα χρόνια, γιατί το έργο αυτό θα είναι ζωντανό και εξελισσόμενο για τα Υστέρνια και το Σύλλογο Υστερνιωτών έχει ήδη επιτευχθεί και αγκαλιαστεί με αγάπη.
Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία της, την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Τήνου Αναστασία Δεληγιάννη και  τον υπάλληλο του Δήμου Τήνου Αναστάσιο Βιδάλη για οποιαδήποτε ενημέρωση και πληροφορία μας παρέχουν σχετικά, κάνοντας και εμάς μέρος της μεγάλης αυτής ομάδας που μόλις δημιουργείται και έχουμε την πεποίθηση ότι θα ακολουθήσουν πολλοί γιατί αξίζει να δίνουμε ζωή σε όλα τα όμορφα του νησιού μας.

Με σύνθημα μας “μπορείτε κι εσείς να έχετε ένα μονοπάτι υπό την επίβλεψη σας” σας παροτρύνουμε να προσπαθήσετε, θέληση και αγάπη χρειάζεται.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όσους ακολουθήσουν.

Πραγματικά η εμπειρία και η χαρά που πέρνουμε από τον κόσμο δεν περιγράφεται!!!!
Καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία σε όλες  τις εκδηλώσεις σας

Για το ΔΣ
του Συλλόγου Υστερνιωτών Τήνου
Φραντσέσκα Δασύρα
 
Πηγή: tinostoday.gr