Κλαίνε οι χήρες… κλαίνε και οι παντρεμένες…

July 13th, 2016 | by admin
Κλαίνε οι χήρες… κλαίνε και οι παντρεμένες…
Sikinos News
0

Δύο νησιά ερίζουν για το πλοίο “Μπρούφας”, το οποίο πρόσφατα δρομολογήθηκε από τον ιδιοκτήτη του κ. Κρουστάλλη στη γραμμή Ίο – Σίκινο – Φολέγανδρο.

Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου θα πρέπει να αποδώσουμε “τά του Καίσαρος τω Καίσαρι” και να πούμε ότι το “Μπρούφας” είναι μια επιχειρηματική ακτοπλοϊκή μονάδα την οποία ο ιδιοκτήτης του θα την διαχειριστή όπως νομίζει εκείνος καλύτερα.

Ήδη έχει και δεύτερο πλοίο στη γραμμή Πειραιά – Σαλαμίνα και επί πολλά χρόνια έχει υποστηρίξει τις ακτοπλοϊκές γραμμές του νησιού όσο κανείς. Οι φίλοι μας στη Σαλαμίνα δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αφού στη γραμμή από Πειραιά και από Πέραμα υπάρχουν δεκάδες σκάφη που εκτελούν αυτά τα δρομολόγια. Ο κ. Γιώργος Κρουστάλλης ήταν είναι και θα είναι συνεπής και σοβαρός επαγγελματίας και ο όρος “ασυνέπεια” δεν ταιριάζει στο ήθος του και στην επαγγελματική του καριέρα.

Εξάλλου σε μια γραμμή  που δεν έχει καν σύνδεση ακτοπλοϊκή θα δραστηριοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι το “Μπρούφας” και την ασυνέπεια που ευαγγελίζεστε για αυτόν εμείς το λέμε λειτούργημα. 

Σας παραθέτουμε παρακάτω το ρεπορτάζ του blog της Σαλαμίνας και εσείς βγάλτε τα συμπέρασμα σας…

mproufas-salamina