Κοσμοσυρροή στη κοπή πίτας του ΟΣΥΜΙΚ

February 7th, 2017 | by admin

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΟΣΥΜΙΚ. Σε μια αίθουσα κατάμεστη από επισήμους και ανθρώπους που ήρθαν από τα νησιά ο κ. Πασχάλης Συρίγος Πρόεδρος του ΟΣΥΜΙΚ έδωσε για μια ακόμη φορά “εξετάσεις” εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους.

Μίλησε αναλύοντας το έργο που πραγματοποίησε ο ΟΣΥΜΙΚ τον περασμένο χρόνο και εντυπωσίασε με την δραστηριότητα που ανέπτυξε ο ΟΣΥΜΙΚ για τα μικροκυκλαδονήσια. Ο κ. Πασχάλης Συρίγος ο Σικινιώτης είναι κεφάλαιο για τις Κυκλάδες. Ακούραστος και εργατικός έχει αφιερώσει την ζωή του στον αγώνα για καλυτέρευση και ανάπτυξη των Κυκλάδων. Είναι αγαπητός από όλους, έχει στόφα ηγετικού στελέχους και προσωπικότητα που του δίνει την δυνατότητα να έχει πρόσβαση στην εξουσία.

Super Προσφορά από την RAC SA !!!
Nissan Pixo 1.0cc 150€/έβδομαδα ( τελική τιμή με Φ.Π.Α. )

Από την Σίκινο, την Αμοργό , την Κίμωλο, την Δονούσα, την Μήλο κλπ ταξίδεψαν για να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Το δώρο για τον τυχερό ήταν δύο εισιτήρια με επιστροφή με αυτοκίνητο για τις Κυκλάδες.

Ο πάτερ Χρήστος Χριστοδούλου με τους ιεροψάλτες κκ Γαβαλά και Θεοδωράκη ευλόγησαν την πίτα, που στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ του ΟΣΥΜΙΚ μοίρασαν στους παρευρισκομένους μαζί με ρακόμελο. Το χορευτικό του Συλλόγου Σχοινούσας έδωσαν κέφι στον κόσμο.

Παρευρέθηκαν κκ Κατερίνα Μονογυίου, Κώστας Κατσαφάδος, Παναγιώτης Μέλλιος, Σπύρος Σπυρίδων, Στέλιος Γαιτανάρος, Ζωή Ρούσου, Γιώργος Χριστόπουλος, Άρια Μπούκου, Ηλίας Μάινας, Γιάννης Φραγκούλης, Μιλτιάδης Πελοποννήσιος, Γρίβας Παρασκευόπουλος και άλλοι εκλεκτοί φίλου του ΟΣΥΜΙΚ.

 

osimik3

Ο κ. Πασχάλης Συρίγος με τους συνεργάτες του


Δηλώσεις της κ. Μονογυιού (video)

osimik5

Οι Κυκλάδιτες αγκάλιασαν τον Πασχάλη Συρίγο και τον ΟΣΥΜΙΚ

osimik1

Η πολιτεύτρια Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυίου με τον κ. Αντώνη Τσεβά του oinoi.gr