Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης: “Με συγκίνησε ο αποχαιρετισμός του SPEED RUNNER από τους κατοίκους της Σικίνου”

September 8th, 2016 | by admin
Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης: “Με συγκίνησε ο αποχαιρετισμός του SPEED RUNNER από τους κατοίκους της Σικίνου”
Sikinos News
0

Την Σίκινο επισκέφθηκε σήμερα ο εφοπλιστής κ. Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης με το ιδιωτικό του σκάφος και μεγάλη παρέα. Με αυτοκίνητα της RAC SA επισκέφθηκαν την Επισκοπή και την Χώρα. Ως γνωστό ο κ. Δημητριάδης-Ευγενίδης είναι fan της Σικίνου και φέτος με την δρομολόγηση του “SPEED RUNNER” στο νησί βοήθησε τα μέγιστα την τουριστική κίνηση.

Κατά την επιστροφή του στα γραφεία της RAC SA συζήτησε με τον υπεύθυνο καταστήματος της RAC στη Σίκινο κ. Γιώργο Πλατή στον οποίο δήλωσε ότι συγκινήθηκε από το θερμό αποχαιρετισμό των κατοίκων της Σικίνου που έκαναν στο “SPEED RUNNER” κατά το τελευταίο δρομολόγιο και ανέφερε ότι η εταιρεία έμεινε ικανοποιημένη από το φετινό τόλμημα που έκανε βάζοντας το “SPEED RUNNER” να προσεγγίζει το λιμένα της Σικίνου.

Σημειωτέον ότι η RAC SA και ο Όμιλος επιχειρήσεων του εφοπλιστή κ.Ευγενίδη έχουν επαγγελματικούς δεσμούς πολλών ετών αφού η RAC SA μεταφέρει όλα τα οχήματα της με το “SPEED RUNNER” προς τα νησιά των Κυκλάδων που δραστηριοποιείται.

Επίσης να αναφέρουμε ότι το πολυτελές ξενοδοχείο Elies Resort στη Σίφνο ιδιοκτησίας του κ. Δημητριάδη-Ευγενίδη έχει σύμβαση με την RAC SA στο τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων.