Μήλος και Σίκινος μαζί στην Greek Tourism Expo 2015

December 3rd, 2015 | by admin
Μήλος και Σίκινος μαζί στην Greek Tourism Expo 2015
Sikinos News
0

Για δεύτερη φορά στο διάστημα ενός μηνός ο Δήμος Σικίνου συμμετέχει στην 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “GREEK TOURISM Expo” στις 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Το περίπτερο της Σικίνου θα βρίσκεται στο χώρο που στεγάζεται αυτό της Μήλου. Η συμφωνία έγινε στην Έκθεση Θεσσαλονίκης από τους Δημάρχους Μήλου και Σικίνου κ.κ Γ. Δαμουλάκη και Β. Μαράκη. Στην Έκθεση θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σικίνου (Σ.Ε.ΣΙΚ)

Σύμφωνα με τους οργανωτές η Greek Tourism Expo 2015 θα παρουσιάσει τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν σήμερα μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό διεθνές τουριστικό περιβάλλον και θα προωθήσει δυναμικά τον ελληνικό τουρισμό και στο εξωτερικό.
Οι επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς θα παρουσιάσουν όλα τα είδη τουρισμού, παραδοσιακού και εναλλακτικού: Θαλάσσιος τουρισμός, Θρησκευτικός και προσκυνηματικός, Αρχαιολογικός και πολιτιστικός, City Break (Αστικός τουρισμός), Συνεδριακός τουρισμός, Ιατρικός τουρισμός, Αθλητικός τουρισμός αναψυχής, Γαστρονομικός τουρισμός, Αγροτουρισμός και οικοτουρισμός.

Μείνετε συντονισμένοι και ο απεστελμένος του oinoi.gr  θα μεταδίδει συνεχώς ότι συμβαίνει μέσω live streaming