Μια γιορτή σκέτο Μέλι στον Κάμπο της Τήνου

September 4th, 2019 | by admin
Μια γιορτή σκέτο Μέλι στον Κάμπο της Τήνου
Tinos News
0

tinos-3Πραγματοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου με πολύ μεγάλη επιτυχία η Δωδέκατη γιορτή Μελιού στον Κάμπο Τήνου. Ο κόσμος παρά τις καιρικές συνθήκες κατέκλεισε πλατεία και δρομάκια στον Κάμπο. Ήταν το αδιαχώρητο στον κάμπο που για μια κόμη φορά ο κόσμος ήρθε να γευθεί τις απίθανες λιχουδιές με πρώτο προϊόν το Μέλι. Την εκδήλωση άνοιξε ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου με την χορευτική παιδική ομάδα και την ομάδα ενηλίκων χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς . Την σκυτάλη αμέσως μετά ανέλαβε η ορχήστρα που με τα όμορφα τραγούδια σκόρπισε το κέφι στους παρευρισκομένους. Ντεκόρ ένα στολισμένο τραπέζι με όλες τις λιχουδιές που οι γυναίκες του χωριού ετοίμασαν, έδινε την διαβεβαίωση για μια οργανωμένη γιορτή.

tinos-7

Ανακάλυψε την Τήνο με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Rac S.A.

Μικροί, μεγάλοι σέρβιραν σε όλο τον κόσμο αδιάκοπα τσίπουρο και τις ατελείωτες ποικιλίες νόστιμων  λιχουδιών. Σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης ο  Δήμαρχος κ. Σιώτος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους εθελοντές του χωριού.

tinos-5 

Τον χαιρετισμό και τις ευχαριστίες εξέφρασε και ο απερχόμενος πρόεδρος του τοπικού του Κάμπου. Τελευταία μίλησε και ευχαρίστησε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Κάμπου ευχαριστώντας τον Δήμο Τήνου για την χορηγία του , το τοπικό συμβούλιο του Κάμπου , τις γυναίκες του χωριού , τα παιδιά και όλους όσοι βοήθησαν στο σερβίρισμα του Τσίπουρου και των λιχουδιών. Μεγάλες ευχαριστίες και στο Σύλλογο Μελισσοκόμων Τήνου που προσέφερε ογδόντα κιλά Μέλι.

Πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τήνου για την πολύ καλή οργάνωση. Και του χρόνου!

Πηγή: cyclades24.gr

tinos-8

tinos-2

tinos-4