Μια παραλία… Λιβάδι στην ξεχωριστή Φολέγανδρο

August 7th, 2020 | by admin
Μια παραλία… Λιβάδι στην ξεχωριστή Φολέγανδρο
Folegandros News
0

Η Φολέγανδρος είναι το νησί που επιλέγουν όσοι προτιμούν τις χαλαρές και όχι τόσο κοσμικές διακοπές. Το νησί που θα σου προσφέρει απλόχερα καθαρές παραλίες, όμορφα τοπία και φιλοξενία από τους κατοίκους. Εάν το επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές θα εντυπωσιαστείς από το πόσα πολλά μπορείς να δεις σε ένα όχι τόσο δημοφιλές νησί του Αιγαίου. Η εναλλακτική Φολέγανδρος σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Και μαζί με αυτήν, η παραλία Λιβάδι.

Μια από τις παραλίες που ξεχωρίζουν και υπερηφανεύεται η Φολέγανδρος είναι η παραλία Λιβάδι. Αν ξέρεις που είναι το λιμάνι τότε είσαι λιγότερο από πέντε χιλιόμετρα μακριά από το Λιβάδι. Γύρω της θα δεις αγρούς και περιβόλια και κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι ότι το όνομά της είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστικό. Αν πας για κάμπινγκ στη Φολέγανδρο τότε θα πας κατευθείαν εκεί.

Ανακάλυψε την Φολέγανδρο με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Rac S.A.

folegandros-2

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού αλλά και στη λίστα με τις μεγαλύτερες. Έχει ψιλό βοτσαλάκι αλλά και αφράτη άμμο ενώ τα νερά είναι πεντακάθαρα και κρυστάλλινα. Είναι τόσο απλωμένη που δε θα νομίζεις ποτέ ότι έχει κόσμο. Εξάλλου η Φολέγανδρος δεν είναι το νησί με τον πολύ τουρισμό που θα σε κουράσει.

Η παραλία δεν διαθέτει οργάνωση επομένως καλό θα ήταν να την επισκεφθείς με το δικό σου εξοπλισμό ή μπορείς εναλλακτικά να αναζητήσεις δροσιά στα αρμυρίκια που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής.

Η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη οδικώς ή με τα πόδια από τον Καραβοστάσι.

Πηγή: exploringgreece.tv