Μπάμπης Πετράκης: Άξιος!!!

August 27th, 2017 | by admin
Μπάμπης Πετράκης: Άξιος!!!
Sikinos News
0

Η Ελλάδα στην καρδιά μας ” η εκπομπή του Star Channel που επιμελείται και παρουσιάζει ο κ. Μπάμπης Πετράκης και που εμείς κάνοντας μια παράφραση θα την λέγαμε ” ο Πετράκης στην καρδιά μας” ο άνθρωπος που προέβαλε το νησί της Σικίνου όσο κανείς άλλος. Κάλεσε τους εκπροσώπους του νησιού στις δορυφορικές εκπομπές του Star Channel οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Σίκινο. Η προβολή ήταν τεράστια σε όλον τον κόσμο αφού η εκπομπή παίζει μέσω δορυφόρου σε όλο τον πλανήτη. Για τον λόγο αυτό ο κ. Πετράκης βραβεύτηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ” Γεώργιος Σαραντάρης “.

Λίγο πριν το πολυθέαμα της Ζωής Τηγανούριας και παρουσία πλήθους κόσμου προβλήθηκε ντοκιμαντέρ από τις εκπομπές του στο Star Channel. Για όλα αυτά ο Πολιτιστικός Σύλλογος” Γεώργιος Σαραντάρης ” απένειμε τιμής ένεκεν πλακέτα δείχνοντας την ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του κ. Πετράκη για την αγάπη και το ενδιαφέρον που έδειξε για την Σίκινο.

Την απονομή έκανε η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Μαλαματένια Τσεβά η οποία είπε τα εξής ” Αγαπητέ κ. Πετράκη είστε ένας μεγάλος δημοσιογράφος και παρόλα αυτά ασχοληθήκατε τόσο πολύ με την μικρή μας Σίκινο.

Δεν έχουμε πολλές τέτοιες ευκαιρίες για να αναδείξουμε το νησί μας και εσείς μας το προσφέρατε. Εκτιμάμε πολύ αυτό που κάνατε , σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα είστε πάντα κοντά μας. Ο κ. Πετράκης αμέσως μετά παίρνοντας τον λόγο είπε: δεν περίμενα τέτοια υποδοχή από την Σίκινο, με ξαφνιάσατε. Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, την δουλεία μου έκανα άλλα μάλλον η μεγαλοψυχία σας και η καλοσύνη σας με επιβραβεύει κάνοντας με να νιώθω περήφανο. Ευχαριστώ τον κ. Αντώνη Τσεβά για την στήριξη του στην εκπομπή και σε μένα προσωπικά και υπόσχομαι ότι αυτή η ημέρα δεν θα ξεχαστεί ποτέ για μένα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να με βραβεύουν άνθρωποι που σκέφτονται με αγνότητα και αγάπη. Για την ιστορία δείτε παρακάτω την λαμπρή καριέρα του δημοσιογράφου Μπάμπη Πετράκη και τις συνεργασίες που έχει κάνει με τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

img001


Η πλακέτα που απέμεινε η κ. Μαλαματένια Τσεβά του Πολιτιστικού Συλλόγου στον δημοσιογράφο κ. Μπάμπη Πετράκη

Η πλακέτα που απέμεινε η κ. Μαλαματένια Τσεβά του Πολιτιστικού Συλλόγου στον δημοσιογράφο κ. Μπάμπη Πετράκη

Ο Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου " Γιώργος Σαραντάρης" κ. Αντώνης Τσεβάς συγχαίρει τον δημοσιογράφο κ. Μπάμπη Πετράκη για την βράβευση του

Ο Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου ” Γιώργος Σαραντάρης” κ. Αντώνης Τσεβάς συγχαίρει τον δημοσιογράφο κ. Μπάμπη Πετράκη για την βράβευση του

21077706_10155699644379461_4404660098897256151_n