Ξαναχτύπησε ο Δήμαρχος της χαρτοσακούλας…

March 15th, 2016 | by admin
Ξαναχτύπησε ο Δήμαρχος της χαρτοσακούλας…
Sikinos News
0

Ο κόσμος καίγεται και ο κ.Μαράκης χτενίζεται.

Τρίτο ολίσθημα μέσα σε 2 εβδομάδες. Με τρεις ανακοινώσεις για το πολύ σπουδαίο έργο που παράγει στη Σίκινο, δείχνουν την ανεπάρκεια του και τον χαμηλό δείκτη αξιολόγησης που έχει για τα πράγματα στη Σίκινο όπου υπάρχουν τεράστια προβλήματα.

– Παρουσίασε ως έργα οδοποιίας ( και ο νοών νοείτω ) τους δρόμους που πιθανόν να ανοίξει η Μ.Ο.Μ.Α στη Σίκινο, αγνοώντας τον Υπουργό κ. Καμμένο που σαφέστατα μίλησε για δρόμο πυροπροστασίας.

– Παρουσίασε ως μέγιστο επίτευγμα για την Σίκινο την χάρτινη σακούλα .

– Συνέχισε την παρουσία  του θεάρεστου έργο του με ΧΑΡΑ  όπως είπε στην ανακοίνωση του, για το service και την φανοποιεία που έκανε στα απορριμματοφόρα.

Θα μας τρελάνει ο κ.Μαράκης;;; το αυτονόητο το παρουσιάζει για σοβαρό και παραγωγικό έργο του Δήμου, ενώ τα πολύ σοβαρά θέματα δεν τα αναδεικνύει γιατί … όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

Γιατί ο κ.Μαράκης 2 χρόνια τώρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα έργο στο Δήμο, είναι αρνητικός σε οτιδήποτε κάνουν οι άλλοι φορείς… γιατί στη Σίκινο αξία έχει κατ αυτόν μόνο αυτό που θα κάνει αυτός.

Στο επόμενο τεύχος της “ΟΙΝΟΗ” εκτενώς θα αναφερθούμε στα έργα και τις ημέρες του κ.Μαράκη και με σοβαρά στοιχεία θα του δείξουμε ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από την “χαρτοσακούλα”.