Ξεκινάει τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια το Aqua Spirit

November 2nd, 2016 | by admin
Ξεκινάει τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια το Aqua Spirit
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
0

Σύμφωνα με την σύμβαση ανάθεσης που υπογράφτηκε 1/11/16 στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της πλοιοκτήτριας εταιρείας, το ΕΓ-Ο Γ ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των ακόλουθων δρομολογιακών γραμμών:

α) ΣΥΡΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ – ΣΙΚΙΝΟΣ – ΙΟΣ – ΘΗΡΑΣΙΑ – ΘΗΡΑ –ΑΝΑΦΗ και επιστροφή, με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο από Σύρο, διανυκτέρευση στην Ανάφη και επιστροφή την επομένη

β)ΣΥΡΟΣ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΠΑΡΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα.

γ)ΣΥΡΟΣ- ΚΥΘΝΟΣ- ΚΕΑ- ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή, όπου το τμήμα ΚΕΑ – ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή δεν επιδοτείται, με την εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα με αναχώρηση από Σύρο Τετάρτη απόγευμα και επιστροφή Πέμπτη από Λαύριο.

δ)ΣΥΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΔΟΝΟΥΣΑ – ΑΙΓΙΑΛΗ – ΚΑΤΑΠΟΛΑ – ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ – ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΝΑΞΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ, με την εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα κάθε Δευτέρα, το οποίο κάθε εκαπενθήμερο θα εκτελείται ως ακολούθως: ΣΥΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ – ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΚΑΤΑΠΟΛΑ – ΑΙΓΙΑΛΗ – ΔΟΝΟΥΣΑ – ΝΑΞΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ.
| Η RAC SA Rent a Car κάνει για άλλη μια φορά την έκπληξη στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου με νέες  τιμές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Οι προσφορές ισχύουν για την ενοικίαση  αυτοκινήτου στην Αθήνα, στον Πειραιά και στη Σαλαμίνα Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: Αθήνα – Πειραιάς: Τηλ.: 210 40 80 300 | Σαλαμίνα: Τηλ.:  210 46 70 210  |

Στις υποχρεώσεις της εταιρείας μεταξύ άλλων είναι και η δωρεάν μεταφορά των κατοίκων της Δονούσας, Κουφονησίου, Σχοινούσας και Ηράκλειας και των προστατευόμενων μελών τους από και προς Νάξο, καθώς και των κατοίκων της Φολεγάνδρου και Σικίνου και των προστατευόμενων μελών τους από και προς Ιο και της Ανάφης και Θηρασιάς από και προς Θήρα όπως προβλέπεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV της υπ’ αριθμ. 2252.1.1/66643/16/27-07-2016 προκήρυξης.

Η πιστοποίηση της ιδιότητας των μονίμων κατοίκων της Δονούσας, Κουφονησίου, Σχοινούσας, Ηράκλειας, Φολεγάνδρου, Σικίνου, Ανάφης και Θηρασιάς και των προστατευόμενων μελών τους, που θα έχουν δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς θα αποδεικνύεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του εκκαθαριστικού της οικείας Δ.Ο.Υ., ή βεβαίωση του οικείου Δήμου ως προς τη πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας του δικαιούχου.

Η πιστοποίηση της ιδιότητας των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, που θα έχουν δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς, θα αποδεικνύεται με επίδειξη βεβαίωσης του οικείου Δήμου, ή του Κ.Ε.Π. ή οποιασδήποτε άλλης δημόσιας αρχής. Η πιστοποίηση των προστατευόμενων μελών θα αποδεικνύεται με το πιστοποιητικό οικογενειακής μερίδας. Η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο στον τοπικό εκπρόσωπο του αναδόχου (Ναυτικό-Λιμενικό Πράκτορα). Το ανωτέρω δικαίωμα του δικαιούχου είναι προσωπικό και θα πιστοποιείται υποχρεωτικά η ταυτοπροσωπία κατά την επιβίβαση με την επίδειξη της ταυτότητάς του ή του διαβατηρίου του. Η παρούσα σύμβαση ισχύει για το χρονικό διάστημα από 01/11/2016 μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού και τη σύναψη της σχετικής συμβάσεως της εν λόγω δρομολογιακής γραμμής και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31/10/2017.

πηγή: cyclades24.gr/