Οι κάτοικοι της Μήλου δίνουν καλλιτεχνικό…ραντεβού με την Ιστορία στο Αρχαίο Θέατρο!

November 23rd, 2018 | by admin
Οι κάτοικοι της Μήλου δίνουν καλλιτεχνικό…ραντεβού με την Ιστορία στο Αρχαίο Θέατρο!
Milos News
0

Οι αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες Ευρωπαϊκό Κέντρο Θεάτρου Νέων Καλλιτεχνών και Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου* και ο καλλιτεχνικός διευθυντής τους Solal Forte από τη Γαλλία, αναζητούν ενήλικους κατοίκους του νησιού για να πάρουν μέρος σε τρεις θεατρικές παραγωγές με τρεις διαφορετικούς σκηνοθέτες. Οι παραστάσεις αυτές θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο Μήλου τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2019, ενώ οι πρόβες θα συντονιστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τα ωράρια των εργαζόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι δεν θα πρέπει να είναι επαγγελματίες ηθοποιοί και δεν χρειάζεται να έχουν καμία προηγούμενη σκηνική εμπειρία. Ελάτε να παίξουμε και να εξερευνήσουμε τα εκφραστικά μας μέσα!  

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: 6942 475 166 & 6976 778 463

Aν επισκεφτείς τη Μήλο για αυτοκίνητο – Rac S.A.

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής: Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018   Σύντομη Παρουσίαση του Φεστιβάλ Ένα Κέντρο Θεάτρου Νέων Καλλιτεχνών κι ένα Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στη Μήλο : ένα νησί ως τόπος καλλιτεχνικού πειραματισμού, ένα σταυροδρόμι για τους δημιουργούς του αύριο, μία ευκαιρία να διασχίσουν τα πολιτιστικά σύνορα και να αναζητήσουν ένα κοινό όραμα σε συνεργασία με το ντόπιο πληθυσμό. Αποσκοπούμε σε ένα συμμετοχικό θέατρο που θα παρέχει τα οφέλη μιας παιδαγωγικής δραστηριότητας, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής εικόνας του νησιού. 

* Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Μήλου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζεφυρίας. Βοηθός παραγωγής θα είναι η Πειραματική Σκηνή Μήλου, ενώ την Επικοινωνία του Φεστιβάλ έχει αναλάβει Το Κέντρο Χορού και Θεάτρου Μήλου (Φιλιώ Λούβαρη).

Πηγή: MilosLife.gr