Οι Κυκλάδες το καλοκαίρι

June 13th, 2019 | by admin
Οι Κυκλάδες το καλοκαίρι
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
0

Καλοκαίρι – Όλα είναι εδώ, όπως τα ονειρεύεστε.

Για ένα Σαββατοκύριακο, για μια εβδομάδα, για όλο το καλοκαίρι, για μια ακόμα φορά, οι Κυκλάδες είναι ο τόπος που προσφέρει ιδανικές διακοπές για τον καθένα.

Γιατί κάθε νησί των Κυκλάδων έχει το ‘’κάτι άλλο’’, κι ακόμα γιατί κάθε νησί έχει πολλά πρόσωπα.

Απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι σε μια βόλτα στις Κυκλάδες συναντά κανείς επώνυμους και διάσημους αλλά και τον συνάδελφό του, ακούει όλες τις γλώσσες του κόσμου, βλέπει όλες τις τάσεις, βρίσκει όλους τους τύπους ανθρώπων, γεύεται όλες τις χαρές της ζωής.

Αν έπρεπε να επιλέξει ο καθένας έναν και μόνο προορισμό διακοπών για όλη του τη ζωή, μάλλον οι Κυκλάδες θα ήταν η κορυφαία επιλογή. Έχουν τα συστατικά για ιδανικές διακοπές και τόση ποικιλία που μπορεί ο καθένας να ανακαλύπτει τις Κυκλάδες χρόνο με τον χρόνο, χωρίς να επαναλαμβάνεται.
Οι Κυκλάδες έχουν εκπλήξεις και προτάσεις, για να προσθέσουν υπέροχες στιγμές στην προσωπική ιστορία των διακοπών ακόμα και των πιο τακτικών επισκεπτών τους.

Rac S.A. – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην καλύτερη τιμή!

Καλοκαίρι σημαίνει για τον περισσότερο κόσμο θάλασσα – ήλιος-διακοπές. Για πολλούς από αυτούς είναι συνώνυμο των Κυκλάδων.
Αυτό που χαρακτηρίζει τις φημισμένες ελληνικές ακτές είναι η μοναδική ποικιλομορφία τους (παραλίες με μήκος πολλών χιλιομέτρων, μικροί κόλποι και ορμίσκοι, αμμώδεις παραλίες με αμμοθίνες, βοτσαλωτές ακτές, παράκτιες σπηλιές με απόκρημνα βράχια και με τη χαρακτηριστική σκούρα άμμο των ηφαιστιογενών εδαφών, παράκτιοι υγρότοποι), η καθαρότητά τους και η διαύγεια των νερών, που τις έχουν καταστήσει παγκοσμίως γνωστές και για το λόγο αυτό εξαιρετικά δημοφιλείς.

Τα νησιά των Κυκλάδων, σαν πέρλες στο ασημί της καλοκαιρινής θάλασσας προκαλούν για αξέχαστες διακοπές στα πεντακάθαρα νερά, στις μυρωδιές του θυμαριού και του φασκόμηλου, στο ουζάκι με χταπόδι στο παραλιακό ταβερνάκι.
Ένα ατέλειωτο πανηγύρι αισθήσεων.

kyklades

Πολλές από τις παραλίες των Κυκλάδων πέρα από την ομορφιά τους και καθαριότητά τους προσφέρουν και επί πλέον υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση των λουομένων μέσω ανακοινώσεων και πινακίδων, σωστή περιβαλλοντική Διαχείριση της ακτής, ασφάλεια, ναυαγοσωστικά, ναυαγοσώστες, πρώτες βοήθειες και εγκαταστάσεις για ασφαλή δίοδο στην ακτή και φροντίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πηγή: cyclades-tour.gr