Οι ωραιότερες Χώρες στις Κυκλάδες

September 16th, 2019 | by admin
Οι ωραιότερες Χώρες στις Κυκλάδες
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
0

Υπέροχες φωτογραφίες από το ελληνικό καλοκαίρι σε όλο του το μεγαλείο.

01-naxos

Νάξος

Αδιαμφισβήτητα συνδεδεμένες με το ελληνικό καλοκαίρι, οι Κυκλάδες αποτελούν τον πιο δημοφιλή ελληνικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και για τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας.

Rac S.A. – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην καλύτερη τιμή!

02-folegandros

Φολέγανδρος

Πάλλευκα ασβεστωμένα σπίτια σε αρμονική αντίθεση με το απόλυτο μπλε του Αιγαίου, λουλουδιασμένες αυλές με πολύχρωμες βουκαμβίλιες, στενά- δαιδαλώδη σοκάκια με ζωγραφισμένες ντάμες, γραφικές πλατείες, χαρακτηριστικές εκκλησίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο και εντυπωσιακοί ανεμόμυλοι συνθέτουν τις πιο αγνές και αυθεντικές κυκλαδίτικες εικόνες που συναντά κανείς σε κάποια από τα πιο αγαπητά νησιά των Κυκλάδων.

03-serifos

Σέριφος

Κάθε γωνιά, λοιπόν, σε κάποιο από τα πανέμορφα κυκλαδονήσια της χώρας μας αντανακλά και την έννοια του ελληνικού καλοκαιριού, έτσι όπως την έχουν συνυφασμένη στο μυαλό τους, τουλάχιστον, οι περισσότεροι.

04-mykonos

Μύκονος

Απολαύστε ονειρικές φωτογραφίες από κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές Χώρες στις Κυκλάδες και διατηρείστε αυτές τις υπέροχες εικόνες για πάντα στη μνήμη σας.

07-amorgos

Αμοργός

06-andros

Άνδρος

05-sifnos

Σίφνος

Πηγή: newsbeast.gr