Ο Γεράσιμος Δαμουλάκης στο 1ο Ελληνο-Κινεζικό φόρουμ στο Ζάππειο

November 11th, 2016 | by admin
Ο Γεράσιμος Δαμουλάκης στο 1ο Ελληνο-Κινεζικό φόρουμ στο Ζάππειο
Milos News
0

Όλα τα βλέμματα χθες ήταν στραμμένα στην Αθήνα καθώς πραγματοποιείτε για πρώτη φορά  στο Ζάππειο το Ιδρυτικό Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών πόλεων για τον θεσμό της σύγχρονης διεθνούς Αμφικτιονίας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαραθώνα και Πρόεδρου της Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων Ηλία Ψηνάκη, με στόχο την συγκρότηση ενός πολυεπίπεδου πλαισίου συνεργασίας, με την συμμετοχή τοπικών αρχών, επιχειρηματικών οντοτήτων, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών φορέων.

Φυσικά από αυτή την πρωτοπόρα κίνηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης 

Η διοργάνωση του συνεδρίου είναι αποτέλεσμα των άριστων σχέσεων που απέκτησε με όλους τους θεσμικούς φορείς και επιχειρηματίες της Κίνας, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα ο κ. Ψινάκης.

Παρόντες ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας, ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργοί  Όλγα Κεφαλογιάννη και Βασίλης Κικίλιας, οι δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μόραλης.

forum2