Ο καθαρισμός των μονοπατιών της Κιμώλου για το “Kimolos Trails”

May 21st, 2018 | by admin
Ο καθαρισμός των μονοπατιών της Κιμώλου για το “Kimolos Trails”
Kimolos News
0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμένος από το Δήμο Κιμώλου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες», ο 2ος καθαρισμός μονοπατιών, που είχε σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξυπηρετήσει την πρόσβαση ιδιοκτητών αγροτεμαχίων και τις ανάγκες του αγώνα «Kimolos Trail», ο οποίος θα διεξαχθεί στο νησί μας στις 3 Ιουνίου 2018.

Φέτος ολοκληρώθηκε μέσα σε 7 ημέρες(28/4/2018-4/5/2018), συμμετείχαν, πέραν των διοργανωτών, 20 εθελοντές που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, και παρά τις δυσμενώς θερμές καιρικές συνθήκες ορισμένων ημερών, προσέφεραν την εργασία τους για την επίτευξη του στόχου.

Καθαρίστηκαν τα μονοπάτια: προς το Μαυροδάσος, από τον Σκλάβο προς Σκιάδι και Μαυροσπήλια και από τον Άγιο Ευστάθιο (Χωριό) προς Πέρρου Παναγία Χείμελη, ως το Αγιόκλημα και την παραλία του Κάστρου, συνολικού μήκους περίπου 17 χιλιομέτρων.

Ο δήμος Κιμώλου ευχαριστεί Τους

  • Τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων, studios και σπίτια με βραχυχρόνια μίσθωση: «Μελτέμι», «Το σπίτι στο Κάστρο», «Aria Hotels», «Τόφφοι», «Μικρό Παρίσι»,, «Sardis», «Villa Maria», «studios Θεμωνιά», «Sofia’s apartments»,«monacho-folitses »,, «Καλαμίτσι» και «Αmethystos room – Γαρυφαλλιά Βεντούρη», για τη φιλοξενία των ατόμων που εργάστηκαν.
  • Τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων, μπαρ και ζαχαροπλαστείων: «Το κύμα της Ψάθης», «Postali», «Η καλή καρδιά», «Sardis», «Περαντζάδα», «το ραβέντι» από την Κίμωλο, καθώς επίσης «Τα Γλαρονήσια» και το «Rifaki» από τη Μήλο, για τις προσφορές τους στην εστίαση.
  • Τους ιδιοκτήτες των φούρνων: «Ο παραδοσιακός» και το «Αρτοποιείο Βεντούρη» από την Κίμωλο, καθώς επίσης τον «Mouratos» από τη Μήλο, επί για τις προσφορές τους στην εστίαση (προγεύματα).
  • Τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιμώλου», τα υλικά οικοδομών «Γιώργος Μουράτος» και «Χαράλαμπος Λογοθέτης» και τον Εμμανουήλ Μουστάκα «Λεωφορειακές γραμμές Κιμώλου» από την Κίμωλο.
  • Τον κάθε ένα Κιμωλιάτη, επαγγελματία ή ιδιώτη, ο οποίος συνέδραμε με τον οποιονδήποτε τρόπο και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

ΠΗΓΗ:naxospress.gr