Ο ” ΜΠΡΟΥΦΑΣ ” στη Σίκινο…

March 10th, 2016 | by admin
Ο ” ΜΠΡΟΥΦΑΣ ” στη Σίκινο…
Sikinos News
0

Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι πλέον η RAC sa με τον εφοπλιστή κ. Κρουστάλη στο να κάνει το πλοίο ” ΜΠΡΟΥΦΑΣ ” το δρομολόγιο Ίο – Σίκινο – Φολέγανδρο.

Το ” ΜΠΡΟΥΦΑΣ ” είναι ένα αξιόπιστο σκάφος 26 μέτρων κατάλληλο να κάνει αυτή την διαδρομή. Το ξεκίνημα έχει οριστεί για τα μέσα Μαίου. Το σκάφος θα λειτουργήσει ως τουριστικό και θα ναυλωθεί από την RAC sa. Αναμένουμε την έγκριση του δρομολογίου από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και περιμένουμε μεγάλη κίνηση τουριστών στα 3 αυτά νησιά, καθώς υπολογίζουμε ότι το σκάφος έχει πρωτόκολλο για 200 επιβάτες και ελπίζουμε ότι θα καλύψει το κενό που άφησε ο Πέτρος Κρητικάκης.

Ο Πρόεδρος της Rac Sa και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αριστείδης Τσεβάς δήλωσε στο oinoi.gr ” Εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία και εγκριθεί από το Υπουργείο, το δρομολόγιο θα είναι πολύ ευεργετικό για τα 3 νησιά. Η Rac sa που το πρακτορεύει θα συνεργαστεί με το πρακτορείο του κ. Κουντούρη το οποίο θα εκδίδει τα εισιτήρια. Το ίδιο θα κάνουμε και με το ιστιοφόρο ” ΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ” το οποίο και αυτό θα το πρακτορεύει ο κ. Κουντούρης στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτιμάμε την μακροπρόθεσμη προσφορά του στην άγονη γραμμή της Σικίνου.”