Ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης εμπιστεύεται την Rac SA

July 8th, 2016 | by admin
Ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης εμπιστεύεται την Rac SA
Milos News
0

Ξεκίνησε σήμερα στη Μήλο το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων με θέμα: «Πρόληψη στην Υγεία με πρωταγωνιστές τους Δήμους. Υγιείς και Ανθεκτικές Κοινότητες».

Συγκεκριμένα στο στρογγυλό τραπέζι που συνδιοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα συζητηθούν οι βασικές περιβαλλοντικές παράμετροι πάνω στην υγεία του πληθυσμού.

Παρών στο πανέμορφο νησί των Δυτικών Κυκλάδων είναι ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας, Γ. Πατούλης που εμπιστεύτηκε την «Rac SA» για τις μετακινήσεις του και με αυτό τον τρόπο έδωσε στη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στη Μήλο την ευκαιρία να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα τόσο σημαντικό συνέδριο.

Στο ετήσιο Συνέδριο θα συμμετάσχουν Εκπρόσωποι από την Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο, Εκπρόσωποι από Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς Υγείας, Στελέχη και συνεργάτες των Δήμων που πλαισιώνουν τις κοινωνικές υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής Υγείας και Επιστήμονες Υγείας (Ιατροί, Φαρμακοποιοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Επισκέπτες Υγείας κ.α.).

kede2

Ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης και η σύζυγος του μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη,