Η Μ.Ο.Μ.Α. στη Σίκινο

March 4th, 2016 | by admin
Η Μ.Ο.Μ.Α. στη Σίκινο
Sikinos News
0

Αυτό είναι, Αν έχεις Δήμαρχο τελειόφοιτο της Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής,νεότατο σε ηλικία μπορεί και αυτό. Ο Δήμαρχος Σικίνου κ. Βασίλης Μαράκης μαζί με μέλη του τεχνικού τμήματος του Ελληνικού Στρατού (Μ.Ο.Μ.Α) περιγιήθηκαν τα βουνά της Σικίνου προκειμένου να δουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνουν αγροτικοί δρόμοι και οδοποιία που θα καλύψουν την πρόσβαση από τον “Προφήτη Ηλία” προς “Μάλτα” καθώς και από “Αλοπρόνοια” προς “Άγιο Παντελεήμονα”  από τα συνεργεία της Μ.Ο.Μ.Α.

Τελικά η επίσκεψη του κ. Καμμένου στη Σίκινο απέδωσε καρπούς και ελπίζουμε ότι αυτό το μεγάλο έργο θα γίνει για να μην ζήσουμε πάλι τις εικόνες με την φωτιά του περσινού καλοκαιριού.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχο αναφέρει  Διασχίζοντας τα βουνά της Σικίνου με μέλη του τεχνικού τμήματος του Ελληνικού Στρατού (Μ.Ο.Μ.Α) και εξετάζοντας τη δυνατότητα διάνοιξης αγροτικής οδοποιίας από τη θέση “Προφήτης Ηλίας” προς “Μάλτα” καθώς και από “Αλοπρόνοια” προς “Άγιο Παντελεήμονα”. Πλέον αναμένουμε εξελίξεις και ενημέρωση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας…

marakis-moma-2