Παρούσα η Μήλος στην έκθεση Β.Ι.Τ. στο Μιλάνο

February 15th, 2019 | by admin
Παρούσα η Μήλος στην έκθεση Β.Ι.Τ. στο Μιλάνο
Milos News
0

Με μεγάλη επιτυχία για τη Μήλο κλείνει σήμερα η διεθνής έκθεση τουρισμού BIT 2019 στο Μιλάνο. Η προσέλευση του κόσμου κατά την τριήμερη διάρκεια της έκθεσης κρίνεται εντυπωσιακή και ομολογουμένως μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Δες τις ομορφιές της Μήλου με ένα αυτοκίνητο Rac S.A.

Η Ιταλία για τη Μήλο αποτελεί για πολλά χρόνια σταθερά την μεγαλύτερη “δεξαμενη” επισκεπτών και τα δείγματα και για την φετινή χρονιά για την προτίμηση του νησιού μας απο την Ιταλική τουριστική αγορά είναι κατά πολύ παραπάνω από θετικά. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι φέτος το έντυπο υλικό που διακινείται είναι περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά και οι εκπρόσωποι του νησιού δεν παίρνουν ανάσα στην κυριολεξία, από τις πολλαπλές επαφές με τον κόσμο και με εξειδικευμένους τουριστικούς παράγοντες της γειτονικής χώρας.

Εκπρόσωπος του Δήμου Μήλου στην έκθεση του Μιλάνο είναι ο πρόεδρος της Τουριστικής επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος κ.Δημητρης Μωραΐτης με την πολύτιμη βοήθεια των για πολλές δεκαετίες φίλων του νησιού μας κκ.Sergio και Sandra Vila, οι οποίοι οργάνωσαν άψογα το Μηλέικο περίπτερο.

Πηγή: MilosLife.gr