Πασχάλης Συρίγος: Ένας σπουδαίος άνθρωπος

August 26th, 2018 | by admin
Πασχάλης Συρίγος: Ένας σπουδαίος άνθρωπος
Sikinos News
0

Πρόεδρος του Συνδέσμου Σικινητών και του ΟΣΥΜΙΚ. Επίμονος, εργατικός, τολμηρός.

Εργάζεται χρόνια για τα 18 μικροκυκλαδονήσια. Ένας άνθρωπος με υψηλές γνωριμίες που τολμά και χτυπά το χέρι στο τραπέζι,όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τους συλλόγους που εκπροσωπεί.

Με ήθος και διορατικότητα προσπαθεί και κάνει το καλύτερο τόσο για την Σίκινο όσο και για τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Σικινητών πραγματοποιεί σπουδαίο έργο προωθόντας τουριστικά το νησί. Πρόσφατα ο Σύλλογος αγόρασε ιδιόκτητα γραφείαστο Νέο Κόσμο, τα οποία θα εγκαινιάσει τον Νοέμβριο. Σε λίγες μέρες ξεκινάει την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Σικίνου και η Εθνική Τράπεζα,τα οποία ο Σύλλογος έχει εκχωρήσει δωρεάν στους φορείς αυτούς.

Πραγματοποιεί σπουδαίες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και τον Αύγουστο παιδιά απ’όλο τον κόσμο γεύονται την χαρά που τους προσφέρουν τα Σικίνεια. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές σελίδες για το έργο του,όμως ο απλός κόσμος ξέρει τι σημαίνει Πασχάλης Συρίγος.

Εμείς ένα έχουμε να επισημάνουμε ότι ο Πρόεδρος πρέπει να υποστηριχθεί και να αναλάβει ενεργά πλέον να κάνει πράγματα και σε πολιτικό επίπεδο στη Σίκινο. Τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν τον πολιτισμό και την πολιτική και κρατούν ζωντανούς τόπους που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχαν ιδιαίτερη ανάπτυξη.