Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συνδέσμου Σικινητών

February 1st, 2018 | by admin
Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συνδέσμου Σικινητών
Sikinos News
0

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ορφέας» στην Καλλιθέα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/1/2018 το μεσημέρι, μεταξύ συμπατριωτών και φίλων η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συνδέσμου Σικινητών.

Επικράτηση πολύ  κέφι που μας μετάδωσε το πενταμελές μουσικό συγκρότημα τα   «9 ΜΠΟΦΟΡ» του κ. Δημήτρη Κυρτάτα με μπουζούκι, αρμόνιο, βιολί, λαούτο,  με την κα Μαρία Σιγάλα τραγούδι και ξεφάντωμα με το πλούσιο και ποικίλο ρεπερτόριο της ορχήστρας.

Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος  Ιωάννης Αγγελιδάκης, ως εκπρόσωπος του  Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωροθέου του Β΄.
Ακολούθησε ο σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου ευχόμενος  ο Καινούργιος Χρόνος 2018 να είναι Δημιουργικός, Παραγωγικός και με Πολλή Υγεία.
Ο Προέδρος επιφύλασσε προς τα μέλη του Συνδέσμου και μια έκπληξη.

Ανακοίνωσε την αγορά γραφείων στα  90α γενέθλια του Συνδέσμου που ήταν ο διακαής πόθος του.  

Στέγη η οποία θα εξυπηρετήσει τη συγκέντρωση και φύλαξη των αρχείων τα οποία αποτελούν την ιστορία του Συνδέσμου, για να μην περιφέρονται από τον εκάστοτε πρόεδρο και  θα αποτελέσει επίσης χώρο των διαφόρων συγκεντρώσεων.

Μας τίμησαν με την παρουσία των οι:

Η κα Κατερίνα Μονογιού, πολιτευτής Κυκλάδων, η κα Άννα Γιαννάκου – Πάσχου αντιδήμαρχος Καλλιθέας, η κ. Ελένη Τερζοπούλου δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης της Εφημερίδα Κυκλαδικό Φως και οι πιο κάτω Πρόεδροι των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων:

Άννα Γαβαλά, Ευάγγελος Γρίσπος, Μαρία Θεολογίτου, Ευαγγελία Καραντινού,  Αντώνης Κουζούπης, Ευαγγελία Κοντού, Φρατζέσκα Κουνάνη, Τάσος Λίλης, Αικατερίνη Μπαλταζάνη, Χρυσούλα Τομπαλίδου, και Φραγκίσκος Ράμφος.
Πέρασαν αρκετές ώρες – μέχρι τις 20 μ. μ. – διασκέδασης με το μυαλό μας μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας.
Ευχαριστούμε τις ναυτιλιακής AEGEAN SPEED LINES και ZANTE FERRIES για τα εισιτήρια που μας πρόσφερα για το νόμισμα της πίτας και την λαχειοφόρο αγορά μας.

img003 img002

img004