Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις Κυκλάδες

February 22nd, 2019 | by admin
Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις Κυκλάδες
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
0

Η επέλαση ενός ακόμη χιονιά στη χώρα μας είναι ήδη αντικείμενο συζήτησης εδώ και αρκετές ημέρες. Το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να ξεκινήσει από την Παρασκευή και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον για ένα 4ήμερο.

Rac S.A. – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην καλύτερη τιμή!

Στις Κυκλάδες η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, αφού σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, προβλέπονται βροχοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας η οποία δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι Βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν σταδιακά και το βράδυ θα φτάσουν έως και τα 7 με 8 μποφόρ.

Την Κυριακή 24/2 το φαινόμενο θα είναι ακόμη πιο έντονο, μιας και αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις στα νησιά του νομού μας, οι άνεμοι θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και θα φτάσουν τα 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς.

Μερική βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Δευτέρα 25/2 με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, πτώση των ανέμων στα 7 και κατά τόπους 8 μποφόρ και μικρή πιθανότητα βροχής.

Γενικότερα και σύμφωνα με τις τωρινές προβλέψεις, ο καιρός δεν πρόκειται να βελτιωθεί σημαντικά στις Κυκλάδες πριν από την προσεχή Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

Ήδη, από σήμερα έχουν εκδοθεί δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για το νομό μας και τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Πηγή: cyclades24.gr