Σίκινος…το νησί που θα γίνει το χωριό σου!

November 8th, 2019 | by admin
Σίκινος…το νησί που θα γίνει το χωριό σου!
Sikinos News
0

Αυτό που μου έκανε εντύπωση από τις πρώτες ώρες που έφτασα στο νησί ήταν οι ντόπιοι. Όλοι ήταν φιλόξενοι, με ένα χαμόγελο και μια καλημέρα πάντα στο στόμα. Σε έκαναν να νιώθεις ότι έχεις πάει στο χωριό σου για διακοπές, ήταν πραγματικά χαρούμενοι που σε έβλεπαν στο νησί τους. Είναι αρκετά φιλικοί, και με καλή διάθεση προσπαθούν πάντα να σε εξυπηρετήσουν. Δεν μπορείς παρά να νιώθεις σαν το σπίτι σου!

Aν επισκεφτείς την Σίκινο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

sikinos-2

Μονή Ζωοδόχου Πηγής

Η Σίκινος είναι ένα νησί που έχει καταφέρει να διατηρήσει τον μοναδικό κυκλαδίτικό του χαρακτήρα. Οι ταβέρνες και τα καφέ του νησιού είναι λίγα αλλά αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών. Για κάποιον που χρειάζεται ήρεμες διακοπές με φόντο το ειδυλλιακό περιβάλλον των Κυκλάδων, η Σίκινος μοιάζει να αποτελεί την καλύτερη λύση.

sikinos-3

Το ηλιοβασίλεμα από την Επισκοπή

Να σημειωθεί πως από τα «must» του νησιού ήταν η επίσκεψη στο «Σηματολόγιον» το βιβλιοπωλείο της χώρας όπου θα βρεις έναν άνθρωπο που θα σου προτείνει το βιβλίο που σου ταιριάζει αλλά και θα πιάσεις κουβέντα μαζί του χάνοντας το αίσθηση του χρόνου.

sikinos-5

Το βιβλιοπωλείο Σηματολόγιον

Πολλές φορές έχω το συναίσθημα ότι τα νησιά έχουν χάσει την αυθεντικότητά τους εξαιτίας της αύξησης του τουρισμού άλλα η Σίκινος καλά κρατεί!!!

sikinos-4

Ο αποχαιρετισμός από τους ντόπιους

Πηγή: cyclades24.gr