Σίφνος, σύσταση εθελοντικής ομάδας νέων σε τουριστικές εκθέσεις & δράσεις προβολής

October 30th, 2019 | by admin
Σίφνος, σύσταση εθελοντικής ομάδας νέων σε τουριστικές εκθέσεις & δράσεις προβολής
Sifnos News
0

Ο Δήμος Σίφνου, ύστερα από πρόταση της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σίφνου και ομόφωνη απόφαση των μελών της καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, προχωρά στη σύσταση εθελοντικής ομάδας νέων, εκπροσώπων του Δήμου μας στις τουριστικές εκθέσεις και γενικότερα σε δράσεις προβολής του νησιού μας.

Aν επισκεφτείς την Σίφνο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

Στην ομάδα αυτή μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά της Σίφνου που έχουν πλήρη γνώση για το νησί μας, μιλούν πολύ καλά την αγγλική ή άλλες ξένες γλώσσες. Η εθελοντική ομάδα νέων θα εκπαιδευτεί για τον τρόπο παρουσίασης της Σίφνου στις εκθέσεις, για θέματα επικοινωνίας με δημοσιογράφους ή άλλους ξένους επισήμους που θα επισκέπτονται το νησί μας και γενικά για την παρουσία της σε δράσεις προβολής της Σίφνου.

Θεωρώντας πολλαπλά τα οφέλη μιας τέτοιας πρωτοβουλίας τόσο για τους νέους μας όσο και για το Δήμο μας, προσκαλούμε τους νέους και τις νέες μας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, αποστέλλοντας στο email tourismos@sifnos.gr σύντομο βιογραφικό καθώς και τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας τους (τηλέφωνο, emailfacebook).

Πιστεύοντας στη νεολαία μας και στις δυνατότητες της, περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή της!

Πηγή: koinignomi.gr