Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα η Τήνος

December 3rd, 2018 | by admin
Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα η Τήνος
Tinos News
0

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το  Σάββατο 01 Δεκεμβρίου η Λευκή Νύχτα στην Τήνο. Μια διοργάνωση του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου του νησιού με αρωγό τον Δήμο Τήνου. Μικροί και μεγάλοι ένιωσαν την μαγεία των Χριστουγέννων με πολλές εκπλήξεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος.

Στην αρχή πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμο Τήνου συνοδεία της φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. που παιάνισαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Χριστουγεννιάτικες φιγούρες (πιγκουΐνοι, ελαφάκι, έλατο, χιονάνθρωπος) έδωσαν το «παρών» και φωτογραφήθηκαν με όλους καθώς τριγυρνούσαν στην αγορά του νησιού. Επιπροσθέτως να αναφέρουμε και τα βεγγαλικά που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στόλισαν την βραδιά, μια προσφορά του καταστήματος η “Κιβωτός του Νώε”.

Ανακάλυψε την Τήνο με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Rac S.A.

Τα δρώμενα που έλαβαν χώρα ήταν: Στην πλατεία Παντανάσσης το εργαστήρι των ξωτικών όπου οι μικροί μας φίλοι μπόρεσαν και έγραψαν γράμμα στο Άι Βασίλη. Στην οδό Ευαγγελιστρίας το μαλλί της γριάς, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου το ποπ κορν, μπροστά από την τράπεζα Eurobank το παγωμένο igloo όπου τα παιδιά ζωγράφιζαν τα πρόσωπα τους, στο Ι.ΤΗ.Π. για κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο ζαχαρόσπιτο, στην οδό Κοντογιώργη για την κατασκευή μπισκότων προσφορά από το ζαχαροπλαστείο Νούφαρα και φυσικά ο Άγιος Βασίλης με τον θρόνο του.

Το ποιο σημαντικό όμως, όλοι πια γνωρίζουμε, ότι ‘’Λευκή Νύχτα’’ σημαίνει ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Από τις 17:30 και μέχρι τις 24:00 τα καταστήματα που συμμετείχαν στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ έκαναν προσφορές στα προϊόντα τους.

Στις προσφορές αυτές έλαβαν μέρος εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, εστιατόρια κ.α.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο σκοπός της Λευκής Νύχτας είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς.

 
Πηγή: tinostoday.gr