Σηματολόγιον: Ήταν ένα όραμα – έγινε πραγματικότητα

August 21st, 2019 | by admin
Σηματολόγιον: Ήταν  ένα όραμα – έγινε πραγματικότητα
Sikinos News
0

Μια νεαρή επιχειρηματίας, έχοντας κάνει τις σπουδές της στο Πάντειο, το μεταπτυχιακό της στο Εδιμβούργο και γνωρίζοντας 3 γλώσσες, πήρε την μεγάλη απόφαση να αναπτυχθεί επιχειρηματικά στην Φολέγανδρο και στην Σίκινο.

tenia-4

Η κυρία Μαλαματένια Τσεβά

 

Στη Σίκινο αυτό το καλοκαίρι ζήστε το με συντροφιά ενός βιβλίου από το “Σηματολόγιον”

Το ρίσκο των επενδύσεων στην Σίκινο πριν μια πενταετία από όπου άρχισαν να λειτουργούν οι επιχειρήσεις, ήταν τεράστιο, και ιδιαίτερα όταν μεταξύ αυτών έφτιαξε το βιβλιοπωλείο «Σημαλόγιον», σε ένα νησί 150 κατοίκων και ελάχιστα γνωστό στον τουριστικό χάρτη.

Με στυλοβάτη και δημιουργό τον κύριο Στέλιο Ρογκάνο, έχτισαν ένα βιβλιοπωλείο που όσοι το επισκέπτονται ομολογούν ότι είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Τόσο ο τύπος όσο και τα media της Ελλάδας έχουν ασχοληθεί επισταμένα με το «Σηματολόγιον», όπως ειδησιογραφικά πρακτορεία και site του εξωτερικού.

Το prestige και την χρησιμότητα για τους πελάτες αυτού του Σηματολογίου αποτελεί η τεράστια γνώση και η πνευματικότητα του Στέλιου Ρογκάκου, που πραγματικά μπορεί να καθοδηγήσει τον κάθε πελάτη να βρει αυτό που θέλει. Η Σίκινος είναι υπερήφανη για το «Σηματολόγιον» που πλέον αποτελεί έναν σταθμό για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και όσων έχουν πνευματική ανάγκη να αναγνώσουν ένα βιβλίο.