Στη γραμμή Βόλου-Σποράδων το πρώην ενδοκυκλαδικό «Aqua Jewel»

November 2nd, 2016 | by admin
Στη γραμμή Βόλου-Σποράδων το πρώην ενδοκυκλαδικό «Aqua Jewel»
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
0

«Άλλαξε» νερά εδώκαι λίγες μέρες το γνωστό από την πολύχρονη παρουσία του στις Κυκλάδες Aqua Jewel. Όπως αναφέρει η ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ Ν.Ε. λόγω του μεγάλου αριθμού πλοίων που πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στον Αργοσαρωνικό για την περίοδο 2016 – 2017, αποφάσισε την τροποποίηση της ετήσιας δρομολόγησης του Aqua Jewel από την γραμμή του Αργοσαρωνικού στη γραμμή Βόλου-Σποράδων για την δρομολογιακή περίοδο 01/11/16 – 31/10/17 η οποία και εγκρίθηκε από το ΣΑΣ (Γν. 04/2016).

| Η RAC SA Rent a Car κάνει για άλλη μια φορά την έκπληξη στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου με νέες  τιμές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Οι προσφορές ισχύουν για την ενοικίαση  αυτοκινήτου στην Αθήνα, στον Πειραιά και στη Σαλαμίνα Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: Αθήνα – Πειραιάς: Τηλ.: 210 40 80 300 | Σαλαμίνα: Τηλ.:  210 46 70 210  |

«Θεωρήσαμε σκόπιμο και μετά από την σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επαγγελματιών των Σποράδων και του Βόλου να δρομολογήσουμε το πλοίο στην ανωτέρω γραμμή, διότι πιστεύουμε ότι το Aqua Jewel λόγω των χαρακτηριστικών του θα αναβαθμίσει την γραμμή και θα υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με προορισμό τις Σποράδες.» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου της η ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ Ν.Ε.

Το Aqua Jewel είχε συνδέσει τα ενδοκυκλαδικά του δρομολόγια με τις μεγάλες επιτυχίες του Παμμηλιακού την προηγούμενη πενταετία και είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στη Μήλο.

πηγή: http://mileikanea.gr/