Στη Σέριφο ο Γιάννης Βρούτσης

November 9th, 2016 | by admin
Στη Σέριφο ο Γιάννης Βρούτσης
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
0

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, επισκέφθηκε το νησί της Σερίφου, εκπροσωπώντας τη Ν.Δ. στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών, πολιούχου του νησιού.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Βρούτσηπραγματοποιήθηκε –σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα- εκδήλωση φίλων, κομματικών στελεχών και θεσμικών φορέων του νησιού, στην οποία ο βουλευτής Κυκλάδων μίλησε σε ένα πολυπληθές ακροατήριο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ακολούθησε περιοδεία στα χωριά της Σερίφου, όπου ο κ. Βρούτσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους τα προβλήματα του νησιού.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκε με έμφαση η αγωνία και η οργή όλων των κατοίκων για την επικείμενη κατάργηση από το ΣΥΡΙΖΑ του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ –από την 1/1/2017- που θα αλλάξει δραματικά το βιοτικό τους επίπεδο. Καθεστώς, πού όπως ο ίδιος υπογράμμισε, θέσπισε και επί 10ετιες προστάτευσε η Ν.Δ.!

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο κ. Βρούτσης συναντήθηκε επίσης και με το Δήμαρχο του νησιού κ. Αντώνη Αντωνάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. κ. Κώστα Ρεβύνθη, καθώς και τα μέλη της Οργάνωσης.