Δρομολόγια του Olympus (Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο)

July 19th, 2019 | by admin
Δρομολόγια του Olympus (Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο)
Milos News
0

Ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες εργασίες που πραγματοποιούνται στο «Olympus», το οποίο βρίσκεται στο νέο μόλο Δραπετσώνας, προκειμένου να ετοιμαστεί για την έναρξη των δρομολογίων του στη γραμμή Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο.

Aν επισκεφτείς την Μήλο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

Σύμφωνα με το ellhnikiaktoploia.net, το πλοίο πραγματοποίησε δοκιμαστικό δρομολόγιο στο Σαρωνικό, ενώ η έναρξη των δρομολογίων είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Tο πλοίο θα εκτελεί το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς Μήλο, Σαντορίνη και κατάληξη στο Ρέθυμνο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή (ημερήσιο). Η ώρα αναχώρησης από τον Πειραιά θα είναι στις 21.30, με άφιξη στο Ρέθυμνο στις 10.20 το πρωί. Tο αντίστροφο δρομολόγιο από Ρέθυμνο προς Σαντορίνη, Μήλο και κατάληξη στο λιμάνι του Πειραιά, θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με ώρα αναχώρησης τις 19.00 και κατάληξη στον Πειραιά στις 07.50 το πρωί της επομένης.

Οι τιμές των εισιτηρίων
Για την 3η θέση (Κατάστρωμα 39 ευρώ και 20 ευρώ για ειδικές κατηγορίες).
Για κρεβάτι σε τετράκλινη καμπίνα 55 ευρώ
Για κρεβάτι σε δίκλινη καμπίνα 75 ευρώ.
Για οικογενειακή τετράκλινη η μία κλίνη θα είναι δωρεάν.
Πέραν αυτής της τιμολόγησης θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες εκπτώσεις σε δικαιούχους επιβάτες.
Το σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα ανοίξει αύριο Τετάρτη ή την Πέμπτη.
Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία καθώς και για τις ενδιάμεσες στάσεις Θήρας και Μήλου, θα ενημερώνεστε από το τοπικό γραφείο του ταξιδιωτικού πράκτορα κου Δανδουλάκη.

Πηγή: santorinipress.gr